Sayfa 932/1009 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Reis hiç bir vaat vermeyecek bakın göreceksiniz miting bile yapmayacak. İyileştirme falan der belki o kadar.

2.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Reis hiç bir vaat vermeyecek bakın göreceksiniz miting bile yapmayacak. İyileştirme falan der belki o kadar.
    Bakalım hocam )

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bakalım hocam )
    Şu an başkan olmak istemediğine eminim ama ispatlayamam.

4.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Reis hiç bir vaat vermeyecek bakın göreceksiniz miting bile yapmayacak. İyileştirme falan der belki o kadar.
    Muhalefet seçmeni arasinda bu iş bitti sandığa gitmeye gerek yok algısı yoğunlaşırsa, dediğiniz olur.

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Muhalefet seçmeni arasinda bu iş bitti sandığa gitmeye gerek yok algısı yoğunlaşırsa, dediğiniz olur.
    Zaten öyle çok gitmeyecek veya inadına Reise verecek olanlar var. Ben ilk seçimde oy için yurtdışından gelen biliyorum adam kaç kere yapacak bunu.

6.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Şu an başkan olmak istemediğine eminim ama ispatlayamam.
    Bende öyle düşünüyorum reisin amacı meclisi alıp gerektiğinde kitlemekti. Amacına ulaştı CB yi verse zaten ekonomi zorda bomba muhalefette patladığında meclis seçime götürür.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bence de miting bile yapmaz. Eğer yaparsa çıkıp bazı vaatlerini geri alsa yine bişey değişmez, muhalefet adayına oy vermiş olanların tavrından bu belli...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Keşke S.oğan'la pazarlığa otursa, içişleri bakanlığı ve mültecileri gönderme karşılığı anlaşsa, o da ona destek verse diyeceğim ama s.oğan zaten ona destek verir, herhangi birşey almadan...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 932/1009 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •