-
Clive Owen, Morgan Freeman ve Aksel Hennie'nin rol aldigi Son Sovalyeler (Last Knights)3 Nisan 2015'te Amerika ve Kanada'da vizyona girdi.

-
Blumhouse, Logan Marshall-Green, Rosco Campbell ve Richard Cawthorne'nun rol aldigi ve 1 Haziran'da vizyona girecek olan aksiyon-korku-bilim kurgu Upgrade'in red band fragmanini yayinladi.
-
“Benim felsefem: baskalarinin benim hakkimda ne soyledigi, ne dusundugu beni ilgilendirmiyor. Ben neysem oyum ve ne yapiyorsam oyum. Hicbir sey ummuyorum ve her seyi kabul ediyorum. Ve boylece hayat cok daha kolay oluyor. / La mia filosofia è: non sono affari miei ciò che gli altri pensano o dicono di me. Io sono chi sono e faccio quello che faccio. E questo, rende la vita molto più facile. / My philosophy is: It's none of my business what people say of me and think of me. I am what I am and I do what I do. I expect nothing and accept everything. And it makes life so much easier.”

Anthony Hopkins. Kuzularin Sessizligi (The Silence of the Lambs, 1991) Yonetmen: Jonathan Demme.
-
"Kimsenin yerine kimseyi koyamazsin. Cunku herkes cok guzel ve ozel detaylardan olusur. / Non puoi rimpiazzare nessuno perché ognuno porta con sé dettagli magnifici e unici. / You can never replace anyone because everyone is made up of such beautiful specific details."
Gun Batmadan (Before Sunset - Prima del tramonto, 2004) Yonetmen: Richard Linklater
-
Italyan ressam Il Padovanino'nun (Alessandro Varotari) dogum yildonumu (4 Nisan 1588)
Orfeo incanta gli animali (Orpheus and the animals), Museo del Prado, Madrid
-
Isvicreli ressam Jean-Pierre Saint-Ours'un dogum yildonumu (4 Nisan 1752)
Cupido salva Psiche dagli Inferi (The Reunion of Cupid and Psyche,1789-1792)
-
Fransiz romantik ressam Pierre-Paul Prud'hon'in dogum yildonumu (4 Nisan 1758)
Ritratto di Giuseppina di Beauharnais (Portrait of Giuseppina di Beauharnais, 1805)
-
Irlandali roman yazari ve sair Oliver Goldsmith’in olum yildonumu (4 Nisan 1774)

“KadinIa muzigin yasi oImaz.”

“Faydali bir kitabi ilk defa okudugum zaman, yeni bir dost edindim sanirim, begendigim, sevdigim bir kitabi tekrar okudugum zaman da eski bir dosta kavusmus gibi okurum.”

“Insanlar, baska bir modeli olmadiklarinda nadiren gelisirler ve yaptiklari kendilerini kopyalamaktir.”

“Hayatinizla vereceginiz vaaz, dudaklarinizla vereceginizden iyi olur.”
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri