Sayfa 934/1001 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Viop LIV

1. gelirse 8.837 3 jeton atılır son jeton 8.817 de

2. Aliağa'da Google Earth ile baktığımda Izmir Demir Çelik arazisi liman ve İzdemir Enerji ile Kocaer'den çok büyük, esas o gider dedim ama meğer patronu borsacıymış. Uygun zamanı bekliyor bence. Bilançoda borçların erimesi gerekir.

Kocaer güneş santrallerinde kullanılan profil üretiyormuş bizim işimiz iyi diyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Biri yanlışlıkla hektaş alıyor sanırım. Sasa eksi deyken %4 artıda bu

4. SISE Hindistan'da Float tesisinde fırını yenilemiş ve ateşlemiş.

https://www.patronlardunyasi.com/hab...eniledi/290953

Şişecam 10 yıldır faaliyet gösterdiği Hindistan'da 56 Milyon dolarlık yatırımla düzcam fırınını yeniledi.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Aliağa'da Google Earth ile baktığımda Izmir Demir Çelik arazisi liman ve İzdemir Enerji ile Kocaer'den çok büyük, esas o gider dedim ama meğer patronu borsacıymış. Uygun zamanı bekliyor bence. Bilançoda borçların erimesi gerekir.

Kocaer güneş santrallerinde kullanılan profil üretiyormuş bizim işimiz iyi diyordu.
    Kocaer in tırnağı olamazlar. Kcaer %70 ihracat yapan, özel ürünler üreten, şirketin yönetim kadrosunun çok iyi olduğu bir şirket..Sadece güneş paneli profili üretmiyor..
    Gururla tutuyorum portföyde...Sadece çok hızlı gitti. O biraz şaşırttı beni..Umarım spekülasyon değildir de tutarız

6. GYO'larda Bazı şirketler kira topluyor F/K yüksek, Satışlar/Firma Değeri düşük oluyor, bazıları geliştirme yapıyor borçlulukları yüksek çıkıyor. Analiz yapmak zor deniyor.

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Biri yanlışlıkla hektaş alıyor sanırım. Sasa eksi deyken %4 artıda bu
    Bu kağıtlarda yanlışlıkla bir şey olmuyor Emre hocam.
    Bakalım altından ne çıkacak akşama sabaha?

8.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bu kağıtlarda yanlışlıkla bir şey olmuyor Emre hocam.
    Bakalım altından ne çıkacak akşama sabaha?
    Haklısın...
    Gören bu ikisi aynı grup şirketi olduğu için, aynı işi yaptığı için beraber gidiyorlar sanırdı
    Yada maliyet az olsun diye tek tahtacı yönetiyordu ikisini..
    Bakalım hektaş gene mal yedirmiyorsa bir haber vs çıkacak mı akşam....

Sayfa 934/1001 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •