8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
Th abi selamlar...Enteresan olan şey şu: Böylesine akla ziyan bir bedelliyi açıklayan yönetim; bedelliye katılımın çok düşük olacağını önceden tahmin ediyor olmalıydı. Peki, bu gerçeği bile bile böyle bir bedelli açıklamanın mantığı ne olabilir?
Abi şirket satılmayan rüçhanları almayı garanti etmedi....
Hatırlarsan diğer sportif bedellilerinde hep alacaklarını garanti etmişlerdi....
Rüçhanlar bu kadar yamulmamışdı diye hatırlıyorum....
Bilmediğim için soruyorum:Rüçhanlar "son kalanın" elinde kalacak,son gün elinde rüçhan kalan mecbur bedelliye katılmak zorunda kalacak,(bu yüzden rüçhan fiyatı diğer sportif rüçhanlarına göre daha çok yamulmuş olabilir mi?) rüçhanları elinde kalan ama para da yatırmayan yatırımcının durumu ne olacak?Bunu değerlendirirmisin?
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Üstad reisin süsleyip püsleyip katarlilara veya benzeri ülkelere satilacak olan takimi olarak Başakşehirdir. öncelikle ismi istanbul belediye iken kasitli ismi değiştirildi.reisin her firsatta dile getirdiği cümle başakşehirin arkasindayiz sözü birilerine başaksehir sporun pazarlanmak istenildigi dedikodusunuda düşündüren faktörlerdir.yani spor hisseleri yillardir satilacak dedikodusu ile ky sömürülüyor.
saygılar..
Ben satınca böyle oldu 😂
Ben bir tek şeyi bilirim.
Günü geldiğinde toprak altına girip, yaradanın kıyamet günü benden hesap soracağını!
Onun dışında sizler gibi âmâ yım...GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yıllık dibi 90 krs olan hisse... 9-10 kat degerlenmis.. hisseyi 6- 7-8-9 TL'den alıp ağlamak? Daha ne istiyorsunuz? 3 liradan alan bile parasını 3 e katladı neredeyse.. yüksek primli hisseler düşerken de diğer hisselerden ayrışır.
Spek 10 kat yükseltirken karakterli? Düşerken farklı mı oluyor.. kumar zihniyeti ile al sat yapanlar alllah sabır versin.. umarım yüklü almamissinizdir
Yer İmleri