Sıkıntı o zaman.
Yeni aile yasası çıkacak..
Yaşatmazlar bizi..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıkıntı o zaman.
Yeni aile yasası çıkacak..
Yaşatmazlar bizi..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Sektör sektör bakacak olursak. Tarım ve hayvancılık yapanlar, küçük işletmeler küçük bakkal, emekli ve memurun tasarruf yapmasından etkilenen büyük bir kesim var. Çoğunlukla muhasebeci arkadaşlarım var bunlar çok büyük tasarrufa gittiler. Meslekten para kazanamadığından birikimi olanların çoğu araba ev alıp satıyor parası olmayanlar da sarma sigara içiyor ofiste dolaba ekmek arası malzeme koyup onunla idare ediyor. O muhitte abiye satan bir sürü dükkan vardı bir tane kaldı onun da dükkan sahibi kira almıyor kendisi de emekli vakit geçsin diye bekliyor gördüğüm bu.
Çevremdeki 50 li yaşlardan çocuk okutan aylık geliri de 20 bin lira olanlar geçim sıkıntısı çekiyor asgarî ücrete yakın kazananlar gençler siyaseten barut gibi. Anketler bu seçimde patlar onu biliyorum. Kimse sesini çıkarmadan oturuyor içinde fırtınalar kopuyor.
Elektrik elektronik mühendisi bir yakınım var İstanbul da iş bulmuş evin yoksa gelme aldığın maaş kiraya yetmez demişler. Doğru Marmara da çalışacak adam bulamıyorlar, adam çalışmaya gelse aldığı para kiraya yetecek mi.
Şahna kardeşim bahardan itibaren cepte kuruş yok. Sadece kredi kartı vardı. Tahminimi yaptım burada da yazdım kredi kartı limiti ile hepsini aldım kart borcunu mayısta bitirdim bu sefer kredi çekip 25 yaşına yakın araba aldık. Kredi maliyeti ile alınan malın değer artışı arasında çok fark var. Mesela yılbaşında ki maaş zammı tüm ürünlere zam olarak yansıyacak bunu bilmeyen var mı. Şuan için kredili de olsa ne alırsan kazanırsın seçim olduğu sürece sonrasının bilmiyorum.
odun var ya odun. bildiğin dallı budaklı odun. en azından bir fayda sağlar.
onu bile al.
çok acı.
audentes Fortuna iuvat
yarın açılış eksi olabilü
sonra alıyorum derken biraz daha çok çakabülü
![]()
Yer İmleri