Sayfa 937/996 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    İyi de... ne yazacağımı unutum ki.
    Drakuladan bahsediyorduk, sunshine, can dostum, Delikan deye boyuna diriliyormuş bu vampir.

Kalbine kazık çakmazsak gebermez bu mahlukat demiştim en son, oradan devam edebilirsin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sağlık ocağına gideceğim, ilaç yazdırmaya.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Maskem gelmediği için bankaya gidip dolarları bozduramıyor ve milli mücadeleye katkı sunamıyordum. Bu yüzden ürtiker oldum. Biraz önce maskem geldi , koşarak gittim şakkadana şakkadana dolarlar bozdurdum. 6,93 ü geçerken bastım doları 6,9290 a attım.

Adım hıdır Elimden budur. Vatandaşlık görevimi yapmış oldum. Artık dolarla yolları ayırdık. Kraliçe daha çekici. Trump itici. )

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sağlık ocağına gideceğim, ilaç yazdırmaya.
    Reha bey, ilaç yazdırmak için gitmeye gerek yok. Tabip telefonda sizi dinliyor ve istediğiniz ilaçları yazarak şifreyi size söylüyor. Sonra telefona sms olarak da ilaç kodu geliyor.

5. 6.93 yukarı kirildimmi 7.27 ye adukettttt

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Drakuladan bahsediyorduk, sunshine, can dostum, Delikan deye boyuna diriliyormuş bu vampir.

Kalbine kazık çakmazsak gebermez bu mahlukat demiştim en son, oradan devam edebilirsin.
    Ağabey bir gün vob topiğinde sunshine getti dedülerdü...
    Amma ağladıydım unutamam.
    Sonra hortlamış çok korktuydum.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Reha bey, ilaç yazdırmak için gitmeye gerek yok.
    Evet, bu iyi bir öneri.

Hem doktora gitmek, hem eczaneye gitmek yerine, sadece eczaneye gitmek riski yarı yarıya azaltır.

Eczaneye gitmişken bi de sor bakiim, maske gelmiş mi.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Bilmediğimden soruyorum develuasyon oldu bir noktada, peki merkez dolarlari satmayip dolarin ipini biraksaydi ne olurdu, atiyorum 10 lira olsa biz buna adapte olamaz miydik?
    sn. forumdaş,

Ben de bu sorunun cevabını gerçekten bilmek isterdim.

Kimine göre , Tcmb . kardeşim ne b.k yerseniz yiyin , ben zerre karışmayıp , tam serbest piyasayı , arz-talep kanunlarını işletiyorum dese , herhalde doların çok daha yüksek bir seviyede dengelenebileceğini söyler ve düşünürdü çoğunluk. Kimbilir, kimine göre 10 , kimine 15-20 , hatta 30 belki de. Naçizane , böyle yaklaşmış olsalardı , doların bugünkü seviyesinden daha düşük bir değerde dengelenebileceğini düşünmekteyim. Bir otoritenin , gerçekten zor durumda olduğunun , yaptığı aksiyonlara göre farkında olanların finansal davranış şekilleri körüklemekte diye düşünmekteyim.

Sayfa 937/996 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •