Sağlık ocağına gideceğim, ilaç yazdırmaya.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Maskem gelmediği için bankaya gidip dolarları bozduramıyor ve milli mücadeleye katkı sunamıyordum. Bu yüzden ürtiker oldum. Biraz önce maskem geldi , koşarak gittim şakkadana şakkadana dolarlar bozdurdum. 6,93 ü geçerken bastım doları 6,9290 a attım.
Adım hıdır Elimden budur. Vatandaşlık görevimi yapmış oldum. Artık dolarla yolları ayırdık. Kraliçe daha çekici. Trump itici.)
6.93 yukarı kirildimmi 7.27 ye adukettttt
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
sn. forumdaş,
Ben de bu sorunun cevabını gerçekten bilmek isterdim.
Kimine göre , Tcmb . kardeşim ne b.k yerseniz yiyin , ben zerre karışmayıp , tam serbest piyasayı , arz-talep kanunlarını işletiyorum dese , herhalde doların çok daha yüksek bir seviyede dengelenebileceğini söyler ve düşünürdü çoğunluk. Kimbilir, kimine göre 10 , kimine 15-20 , hatta 30 belki de. Naçizane , böyle yaklaşmış olsalardı , doların bugünkü seviyesinden daha düşük bir değerde dengelenebileceğini düşünmekteyim. Bir otoritenin , gerçekten zor durumda olduğunun , yaptığı aksiyonlara göre farkında olanların finansal davranış şekilleri körüklemekte diye düşünmekteyim.
Yer İmleri