Sayfa 937/990 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

24 Ocak 2023 de hisse fiyatı 391 tl.
    3 Şubat 2023 de 201 tl.ye düşmüş.
    Şirketin %10 hissesi 33.400.000 lot X 190 tl.den =6.346.000.000 tl. Sadece Gübre den + diğerleri ile rakamın 10 milyr cıvarında olduğu söyleniyor.
    Ocak ayı hisse fiyat ağırlıklı ortalaması 308 tl. Şubat ayı ortalaması 225 tl.
    Aslında kardan zarar olmuş.(belki de satış-pazarlama taktiği olasılığı da göz ardı edilmemli-BENCE)

YTD

Bu adam (yalnız olduğunu düşünmüyorum) O biçim operasyon çekerek malları yıkmış geçmiş,voleyi vurmuş/lar.
    Şimdi alanlar düşünsün,nasıl yukarı çekeriz de elden çıkartırız diye uğraşsınlar.
    Adamın Gübretaş maliyeti 3 tl.
    Ülker ve Tekfen grafiklerine bakarsak oradan da vole vurmuş/lar.OHhhhhh misss.

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Bu adam (yalnız olduğunu düşünmüyorum) O biçim operasyon çekerek malları yıkmış geçmiş,voleyi vurmuş/lar.
    Şimdi alanlar düşünsün,nasıl yukarı çekeriz de elden çıkartırız diye uğraşsınlar.
    Adamın Gübretaş maliyeti 3 tl.
    Ülker ve Tekfen e bakarsak oradan da vole vurmuş/lar.OHhhhhh misss.

YTD
    Gübretaş'ın bulduğu 6 milyar dolarlık altın haberleri ile Borsa İstanbul'da milyarder olan Oğuzhan Şahinkaya, Gübretaş yatırımını anlatırken bu hareketin aynı zamanda Borsa İstanbul'da analiz yaparak uzun vadeli yatırım yapmanın önemini de ortaya koydu. Şirketin hissesini henüz 3 lirayken almaya başlayan ve bugün yüzde 8.76'lık payla 2.2 milyar liralık servete sahip olan Oğuzhan Şahinkaya, sadece Habertürk'e konuştu: "Gübretaş'ta matematikle, analizle kazandım. 'Eşim bile Türkiye'de kimse bilmiyor da sen mi görüyorsun' diyordu. Hisseleri satmayacağım."

https://www.haberturk.com/yeni-milya...920421-ekonomi

YTD

3 liradan başlamış
    Sanırım 70 TL ye kadar almış.. Şahinoğlu.

Gübreyi toplarken kredi kullandığını
    Ve batmaktan zor kurtulduğunu da, yazmışlardı..

Gerçeklerin birden fazla yüzü olabiliyor

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Gübretaş'ın bulduğu 6 milyar dolarlık altın haberleri ile Borsa İstanbul'da milyarder olan Oğuzhan Şahinkaya, Gübretaş yatırımını anlatırken bu hareketin aynı zamanda Borsa İstanbul'da analiz yaparak uzun vadeli yatırım yapmanın önemini de ortaya koydu. Şirketin hissesini henüz 3 lirayken almaya başlayan ve bugün yüzde 8.76'lık payla 2.2 milyar liralık servete sahip olan Oğuzhan Şahinkaya, sadece Habertürk'e konuştu: "Gübretaş'ta matematikle, analizle kazandım. 'Eşim bile Türkiye'de kimse bilmiyor da sen mi görüyorsun' diyordu. Hisseleri satmayacağım."

YTD
    Gübre de 100 milyon tl yi 30 milyar yapmış/lar 1 de mağdurumda mağdurum edebiyatı ile süslemişler.
    Diğer hisselerde üzerine sos olmuş.(bence-ters açıdan bakınca böyle görünüyor)

YTD

5. kredı kullansada karda.ama nasıl ne sekılde kullandı bılemeyız..pengd escom ve mrgyo da cıddı sekılde hısselerı var

https://www.bursatv.com.tr/makaleler...EAH%C4%B0NKAYA

6. Ben 3 TL lerden satmak zorunda kalmıştım bazı masraflar yüzünden, adam matematik , analiz yapmış çok zengin olmuş[emoji16][emoji16][emoji16] o zamanda hastır leennn demiştim şimdi de..
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

YTD
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Yav bunlar büyük oranda traş... 30 küsur yıllık borsa tarihimde, biraz endeksin, biraz teknik görünümün, biraz da risk alma ihtiyacım nedeni ile 2 hisseye kendi sınırlarımda yüklü kredili girdim...

Sonuç:
    Bana sattırana kadar(ki kaldıracım yüksekti) 10 kademe gitmeyen senetler(ki biri SASA, diğeri ÜLKER idi),
    benim için sağlam bir zararla kapandıktan sonra tavan tavan gitti.
    Aracı kurumun da kulakları çınlasın. Sonradan öğrendim ki, tahta sahibinin kulağına çıtlatılıyormuş bu türden "kerizler" geldiğinde.

Tarih 24-28 Şubat gibiydi sanırım geçen sene. 4 saat sürmedi aksiyon.
    Network işi bunlar. Bazen para bile yetmez.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 937/990 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •