Sayfa 937/1000 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Viop LX

1. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Ömer Rıfat Gencal
    @omgencal
    Geçtiğimiz hafta yabancı yatırımcıların Türk tahvil piyasasına 1.6 milyar dolar giriş yaptığı, bu hafta ise 814 milyon dolar çıkış gerçekleştirdiği bir dönemi yaşıyoruz. Bu kadar kısa süre içinde bu denli yüksek miktarda giriş ve çıkışların gerçekleştiği bir dönem ben hatırlamıyorum doğrusu..

Bu hareketlilik, yatırımcı duyarlılığını daha da görünür hale getiriyor. Piyasa dinamiklerini daha dikkatle takip etmek gerekiyor.
    Sizce bu tür bir oynaklık ne kadar normal? ����
    #PiyasaAnalizi #YabancıYatırımlar #TahvilPiyasası
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

şirket küçük, tahtası sığ. ama bu fiyata bence euren olmaz.

güneş enerjisi camı üreten bir fabrika kuruyordu. haberi yakınlarda gelir.

böyle tahtalarda ölçülü almak lazım. yoksa kötü
    audentes Fortuna iuvat

9625-10615 altında kalıcılık olmadı, akbank bozuyor düşüşü.
    adetim değil ama dakikalık grafik bakayım dedim, bugün gün boyu sadece 3 tane dakikalık barda, dünkü uzlaşmaya göre yukarıda kalmış. 3 dakika da değil yani anlık.
    ilginç bir işlem günü daha, vade sonları-başları hep böyle oluyor.
    şu pay vadelileri de 2 aylık yapsalar olmuyor sanki.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    9625-10615 altında kalıcılık olmadı, akbank bozuyor düşüşü.
    adetim değil ama dakikalık grafik bakayım dedim, bugün gün boyu sadece 3 tane dakikalık barda, dünkü uzlaşmaya göre yukarıda kalmış. 3 dakika da değil yani anlık.
    ilginç bir işlem günü daha, vade sonları-başları hep böyle oluyor.
    şu pay vadelileri de 2 aylık yapsalar olmuyor sanki.
    ykbnk dan dolayı bofa 250 milyon satıştan artı yaptı havuç orada istedikleri gibi oynuyorlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

İşlem yaparken bu veriyi de göz önünde bulundurarak işlem yapmak gerekecek....
    Yarın Türkiye 3. çeyrek büyüme verisi gelecek....

6. Haber Aktif
    @haberaktifcom
    Merkel, Türkiye’yi 3 milyar Euro’ya
    nasıl kandırdıklarını anlattı

Merkel, “Özgürlük†adlı kitabında "Kaçak Suriyelileri durdurma karşılığında, Türklere AB vizesinin kalkması gündeme geldi. Biz 3 milyar Euro’yu verdik. Suriyeliler orada kaldı, AB’ye göç yüzde 95 azaldı“ diye yazdı.

Merkel kitabında (Syf 531), bu durumu şöyle özetliyor:

"Türkiye ile anlaşma bizim için olumlu sonuçlarını verdi. Kasım 2015’te günde 7000 bin kaçak göçmen gelirken, sayı 3000’e indi. Yine Türkiye ile temasa geçtik. Davutoğlu ile görüştük ve 22 Ocak 2016’da yeni bir AB- Türkiye Eylem Planı gündeme geldi.

7 Mart 2016‘da yapacağımız Brüksel görüşmesinden bir gece önce, Türkiye’nin Brüksel’deki temsilciliğinde ben, Başbakan Davutoğlu ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte buluştuk. Buluşma 21.00’de başladı ve Davutoğlu orada, bire-bir değişim önerisini sundu. Yani, AB Türkiye’ye iade ettiği her kaçak göçmen karşılığı, Türkiye’den bir göçmen alacaktı. Bu Yunan Adaları’nı ve AB’ye rahatlatacaktı. Hollanda Başbakanı Rutte ile hemen kabul ettik. Ardından ülkemize kaçak sayısı yüzde 95 azaldı." (Ali Gülen/Sözcü)
    https://x.com/haberaktifcom/status/1862131844256309288
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    an itibariyle vadeli tarafta (kısa vade).. ağırlık olarak bearish taraftayım .. amacım düşüş olursa ..bir nebze korunmak + kısa vadeli sisteme uymak ..5 lik sattta .. 15 likte sat vermek üzere .. 14:15 itibariyle ... ytd ..

spot hisse portfoyu aynı minvalde bullish devam .. açmıyorum bile hesabı ... uzun vadeciyim .. orada .. ytd..
    14:15 den bu yana vadeli portfoyde hisse longlardan bazıları iyi iş çıkardı . yakın vade aynı yerlerde geziyor ... bakalım küskü mode u açacak mı bugün pela. .. kısmet .. ytd ...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Rusya dan Ukrayna ile ilgili sert açıklamalar geliyor

Sayfa 937/1000 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •