kimse buraya yatırım yapmaz , geçende yazdım uzun vade yatırım bu iktidar zihniyeti olduğu sürece yapılmaz bana göre bunu 3 senedir yazıyorum trade eden kazanır çünkü tezgah bunun üzerine kurulu .Benimde burada yazamadığım çok şey var burada bazen seneryolar yazıyorsak arada duyum olur , 14-15 bin hikayelerine kapılmasın kimse bu siyasi belirsizlikler devam ettiği sürece devam edeceğide belli kim gelip buraya para bağlasın , stopajsız faiz veriyorsun yabancıya geliyor bu gelen emanet para vakti saati geldiğinde gider , ama öyle bir hava yaratılıyor kasa dolu.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Halk TV
@halktvcomtr
·
1sn
Kayyum Gürsel Tekin:
"Görevimiz gereği kısa süre içerisinde yapılması gereken ne varsa yapıp, kamuoyunun önüne çıkıp 'Biz de partimize karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirdik' deyip görevimize son vereceğiz"
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Tofaş - Stellantis haberi başından beri sayıyorum 19. kez fiyatlanıyo , inanılmaz birşey bu ya , böyle bal kaymak borsa bulmak zor...
Yer İmleri