Sayfa 94/312 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 2489 madde; 745 - 752 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1. Hadi ama İNTEM naz yapma sahne senin.

2. 2018-02-07_01-03-53.png Globalın takas değişimi. Ufak ufak olsa da satış yapmamış. Neye hazırlığı var ve ne zaman satacak...

3. takas paylaşımı yapacak arkadaşımz varsa paylaşsın .tşk ederim.

4. intemada beklenti ve mağazacılık . olayı hakkında bilgisi olan yazsın lütfen.beklentiyi bilelim

5.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Zıp zıp...ben seni seviyorum....buna inan...

İkimiz aynı yerdeyiz...yazılarınıda okurum....ben yıllardır intem yatırımcısıyım Allah için...benim senden yana sıkıntım...çok zıp zıp zıplıyon...çokta atıyon sallıyon...ortada doğru dürüst bi açıklaman yok...

Ben seni seviyorum üzme kendini değerli ortağım...

Yoksa ben seni neden sevmiyim ortak...!!!!!!!!
     Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Yazılarını okuyorum....senide seviyorum...

Yalnız...öyle mesnetsiz 100 olacak...300 olacak...550 olacak sallamak yok...

Yükselmesi için neden nedir onuda yazacan....

Boşa atmasyon yok...güzel kardeşim benim...
    [QUOTE=NEVZATWW;1673560]intemada beklenti ve mağazacılık . olayı hakkında bilgisi olan yazsın lütfen.beklentiyi bilelim[/QUOTEKapa 6, 7 ay once yazi gelmisti herkes onu indirip okusun , intema bambaşka bir sirket olacak fikrindeyim , mutlaka okuyun, bilhassa cok bilmis geçinen kötü haw haw okusun...
    Aralik ve ocak yorumlarinda yazmistim...

6. [QUOTE=zıpzıp;1673981]
     Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    intemada beklenti ve mağazacılık . olayı hakkında bilgisi olan yazsın lütfen.beklentiyi bilelim[/QUOTEKapa 6, 7 ay once yazi gelmisti herkes onu indirip okusun , intema bambaşka bir sirket olacak fikrindeyim , mutlaka okuyun, bilhassa cok bilmis geçinen kötü haw haw okusun...
    Aralik ve ocak yorumlarinda yazmistim...
    Intema buralarda daha bekletir mi vaziyet nasıl gözüküyor iyice silkelediler..

7. Bir kaç ay önce bir elin parmaklarını geçmeyen yatırımcı arkadaşım yazardı şimdi yeni gelenler var onlar biraz dinlensin o zaman hareket başlar.

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Bir kaç ay önce bir elin parmaklarını geçmeyen yatırımcı arkadaşım yazardı şimdi yeni gelenler var onlar biraz dinlensin o zaman hareket başlar.

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
    Intemada Sizin beklentiniz nedir?

Sayfa 94/312 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •