Sayfa 94/1002 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Ironimi yapmış?

“Adam 2023’te de başkan seçilmek için gaz buldurttu”

Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçaslan, Karadeniz'de doğal gaz bulunduğu haberini ve ardından gelen tepkileri yorumladı.

Kılıçaslan Erdoğan'ın müjdesini ''Adam 2023’te de başkan seçilmek için 320 milyar metreküp gaz buldurttu kendine" şeklinde yorumladı.

Kılıçaslan, yazısında "Bu sondaj gemilerinde, bu gaz petrol aramalarında onun parmağı varmış diyorlar. Gemi yaptırmış yani adam.

Geçenlerde çoluğu çocuğu gemiye bindirip 'çek Kıbrıs’a' demiş diyorlar. Allah bilir güvertede mangal yapıp çiğ köfte de yoğurtmuştur.

Bak ayar olduğum bir şey daha. Ne zaman çıkacak bu doğalgaz? 2023 dediler di mi? Ne var 2023’te. Başkanlık seçimi. Görüyor musun?
    Adam 2023’te de başkan seçilmek için 320 milyar metreküp gaz buldurttu kendine.

Bir de enerji bakanı diyor ki “Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan edeceğiz.” 2023 cumhuriyetin 100. yılı değil ki. Cumhuriyetimiz 1886’da kuruldu.

Cahil işte bunlar. Ayrıca bu gaz nereden baksan 80-90 milyar dolarlık seçim kampanyası eder.

Nereden geliyor bu paranın bolluğu? Seçim yatırımı için 80-90 milyar dolarlık gaz bulunur mu yahu? Tayyip istifa!" ifadesini kullandı.

https://www.habererk.com/politika/ad...u-h132213.html
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Evren Dölek'in "Halkın Gazı mı Alındı?" başlıklı yazısı;

Halk ayakta, cepte kuruş yok, iş dersen durmuş, patronlar ücretsiz izinlerle garibana yükleniyor, gariban kredi borcuna sokularak susturulmaya çalışılıyor, işsizlik sigorta primleri ve fiili sigorta günleri çalınan insanlar ses çıkaramıyor.

İşte tam bu sıkıntıların patlama noktasında "GAZ" bulduk. Akla şu soru geldi;

"18 senedir her sıkıştığımızda, otomobil yaptık, uçak yaptık, petrol bulduk, gaz bulduk vs. Bu da mı onlar gibi seçim yatırımıydı?"

Yok yok...

Öyle düşünmek istemiyorum.

Ben, milliyetçi bir adamım.

Devlete faydası olan şeyleri desteklemem lazım. Şevk kıramam, muhalif olmamam ve desteklemem gerekir ama bir şey var beni rahatsız eden.

Neden 2023?

Neden her kapı 2023'e çıkıyor? Bu gaz da 2023 tarihinde çıkacakmış.

Neden size inanamıyorum?

Sanki bu da kocaman bir yalan gibi gelmeye başladı. 2023 yılında bu ülkeyi parçalama hakkı mı doğuyor, ya da başka bir şey mi var?

Çünkü siz ne kadar "BİZ MİLLİYİZ" deseniz de, sizin "Arap Sevicilikten" başka sevdiğiniz ve koruduğunuz bir değer olmadığını bizler çok iyi biliyoruz.

Ben milliyim ve milliyetçiyim.

Devletçiyim, köycüyüm, milletçiyim.

Ahlaklıyım ve gelişimin Endüstriyel ataklarla ve katma değeri yüksek ürünler üretmeyle gerçekleşeceğini biliyorum.

Korkum ne mi?

Siz o gazı da, "REZERV GARANTİSİ" vererek Mehmet Cengiz'e çıkarttırır, rezervin altında çıktı deyip bir de üstüne ceza ödersiniz!

Sonuç olarak; haber güzel ama maziniz pis.

Yolun sonuna geldiniz ve artık ne bulursanız bulun, tutunacak bir dalınız kalmadı.

Siz ki; bu ülkenin tüm doğasını yabancılara peşkeş çekerek, altınımızın yurtdışına çıkmasına göz yumdunuz, tüm güzelliklerini Araplara hediye ettiniz ve tüm kamu teşekküllerini yabancılara sattınız, inanan ve değerlerine hala sahip çıkan halkın gözünde bittiniz.

Bundan sonra yapacaklarınız sadece "GAZ ALMA" olur, ona da evde zor tuttuğunuz %30 inanır!

https://www.habererk.com/analiz/siz-...z-h132214.html
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

ABD Başkanı Donald Trump’ın bugün koronavirüs tedavisi konusunda önemli bir gelişmeyi basın toplantısıyla duyuracağı bildirildi. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamaya göre, Trump bugün yerel saatle 18:00’de Sağlık Bakanı Azar ile birlikte konuşacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. "Dere yatağına ev yapma sel alır, tepeye ev yapma yel alır, yetmişinden sonra evlenme el alır".
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

6. okunması gereken bir dizi ......

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Hatt-ı müdafaa yoktur; sath-ı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaş kanıyla sulanmadıkça vatan terk olunamaz."

Bugün Sakarya Meydan muhaberesinin 99. Yılı, başta ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. giresunda sel felaketi...
    Düşen kredi notu...
    Az gelen rezerv...
    Yeniden pişen S-400..
    sayısı düşemeyen corono...
    ama ben haftayı artı kapatırız derim....

Sayfa 94/1002 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •