Bugün Brent güzel trade yaptırdı yakalayana. Örneğin PXIRKV 0,07 den alış, 0,09 dan satış imkanı verdi.Gerçi haftasonu münasebetiyle riskliydi.
Bugün Brent güzel trade yaptırdı yakalayana. Örneğin PXIRKV 0,07 den alış, 0,09 dan satış imkanı verdi.Gerçi haftasonu münasebetiyle riskliydi.
Bb79 kardeşim ...halkbank alım olan 2 varant yazacagim ...biri isvarant...diğeri doce nin...haijc ve hadji...1.si isvarantin kullanim fiyatı 12.80 fiyatı 0.30...diğeri docenin kullanim fiyatı 13.50 fiyatı 0.37...her ikisinin de vade sonu 29.09.2017...bu fiyat sacmaligini bana anlatirmisin ...selamlar saygılar dostum...
hocam kotasyon işlemlerinde derinlikte bolt şeklinde veriyorlar
şeklinde...
fakat cuma günü seansı izleme şansım oldu derinlikten ve kotasyon harici bir defa 400 küsür bin lot bir defasında da 1 milyon küsür emir girildi...ve girilen emirlere mallar verildi.yanılmıyorsam haivav da da oldu buna benzer işlemler.
bir de kotasyon emirleri genelde 100.000 adet olur.sığ hisse varantlarında ise 10.000 yada 50.000 gibi..bunlarda ise büyük montanlı ve küsüratlı idi emirler.
bilmiyorum belki de çok fazla anlam yüklememek lazım,bana ilginç geldi sadece
bu arada malum haber akışından dolayı halkb varantları ateşten gömlek;giymek cesaret ister..dikkatli olunmalı...
son olarak bu aralar merak sardığım sarı gacı varantlarına dikkat etmenizi tavsiye derim...
![]()
grafikte de görüleceği üzere 7-8 yıllık düşen trend kırıldı..malum dünya da gergin zaten kore abd vs..mevzular en çok sarı kıza yaradı...
anlayabildiğim kadarıyla
k.f. arasındaki değer kapanış fiyatından kaynaklı
HAIJC: 12.80 - 13.04 = 24 KURUŞ
HADJI: 13.50 - 13.04 = 46 KURUŞ
aralarındaki fiyat farkı 70 kuruş neredeyse kapanış fiyatı ile %20 fark var. yüksek ihtimal bundandır diye düşünüyorum. birde kaldıracından yada değerlerinden ( teta alfa gama beta )sizce?
bold özelliği bana ilginç geldi bir oyun var ise bunu belirtmemeleri gerekir diye düşünüyorum yada özel emir diye bir durum söz konusu olabilir belki bunlarda da . kotasyonlar doğru rakamları ama bir özel durum söz konusu olabilir. birde pazartesi büyüme oranı perşembe ppk var ayrıca v.f. başkanıda değişti c.b. kazakistandan döndüğümde bir şeyler yapacağım dedi. bence halkbank olayını örtbas etmek için savunma yapıp harekete geçebilirler diye düşünüyorum malum abd irma kasırgası nedeniyle can derdine düşmüş belki yabancı burnunu sokmaz ise bu hafta borsamıza yerliler fırsatı değerlendirirler diye düşünüyorum. saygılar
Yer İmleri