Sayfa 94/246 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 745 - 752 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Yeni daireme digitürk bağlatacaktım.. Tam 10 gün bekledim gelmediler.. İptal ettirdim.. Tabi şikayette bulunup.. (Sonra yana yakıla beni aradılar.. )

Sonra bir elektrikçi çağırdım.. Sağolsun ben dürüstüm çalışkanım laflarıyla bir spot lambayı bana tam 10 katı fiyata sattı.. İşçilik hariç.. Evet gerçekten 10 katı..

Sonra uydu sinyali ile ilgili sıkıntım çıktı.. Site yönetimi teknik eleman yönlendirdi.. O da para talep etti ima yoluyla.. Ki göreviydi.. Bahşiş gibi birşey verdim... İşini iyi yapsın diye.. Teşvik amaçlı.. Mecburen..

Sıcak suyumda sıkıntı vardı.. Sıcagı düzelttiler soğuk suyu bozup gittiler..

Son bir haftada yaşadığım atraksiyon..

Bunları neden mi yazıyorum?

Bu ülkede samimi söylüyorum kimse işini düzgün yapmıyor.. En aşağıdan en üst katmana kadar..

Ve sonra veryansın ediyoruz..

Ahlaklı dürüst çalışkan insan çok azalmış..

Ya akıllanıcaz ya da Allah büyük..
    Isini iyi yapmayanlar var birde calisiyormus gibi gorunen gizli işsizler.. Son 7 ay bunlardan çok gördüm..

2. Sevgili Dostum Dore,

Umarim iyisindir ve umarim hersey yolundadir

Selamlar, sevgiler

Alıntı Originally Posted by Terraluna Yazıyı Oku
    Sevgili Dostum Dore,

Umarim iyisindir ve umarim hersey yolundadir

Selamlar, sevgiler
    Aman Allahımmmm.. Dünyanın en ince ruhlu insanı gelmis Hosgeldiniz Sn Terraluna

Ben iyiyim ama sizi gördüm çok daha iyi oldum.. Sayfanıza baktım 3 Şubatta gelmişsiniz. Ben nasil farkedemedim..

Çok mutlu oldum sizi gördüğüme..Siz de iyisinizdir umarım.. Bembeyaz kalpler benden size

Okumaya başlarım Sanat Mozaigimi yarından itibaren

Ne çok ihtiyacım vardı..

Dow şu an 32800 lerde..

Ben ava çıktım.. Düştükçe topluyorum..

Ve aynen bu haldeyim..

https://www.instagram.com/reel/CnlDg...d=YmMyMTA2M2Y=

Dow günlük grafikte 2 li tepe var.. Ve hedefi 30 bin sanırım.. Şu an teknik ve temel düşüşü destekliyor.. Rüzgara karşı işlem yapıyorum aslinda.. %7500 margin level seviyesinde stoplucam.. Daha once de belirtmiştim.. Yine belirteyim.. Stop yapma konusunda çok iyiyimdir.. Düşünmem güçlü bir satış olduğuna inanirsam pozisyonlarimi zararına kapatırım..

Fibo hedefine çıkacağını düşünüyorum bir nedenle.. 34080 o da..

Toparlayıp 33100 üzerine atmasını bekliyorum yarına kadar.. Sonrasında 33500 ve 34000.. Kademeli olarak çıkaracaklarını inancım tam şu an..

Sayfa 94/246 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •