Sayfa 940/999 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by Akın Yazıyı Oku
    Suriyeli işçi istihdamına 11 bin 400 liraya kadar yardım
    İstanbul’un da aralarında bulunduğu beş ilde Suriyeli işçilerin sigortalı çalıştırılmasına yönelik yürütülen program kapsamında, 1 Suriyeli + 1 Türk işçiyi işe alan işverene, 11 bin 400 liraya kadar teşvik veriliyor.

Gönderin adamları ülkesine, o zaman 1 + 2 Türk istihdam edilir..
    Tekrra okuyunca dikkatimi çekti, sanki kendi ülkemizde biz sureyiliz. 1 suriyeli alırsan yanında 1 de Türk alabilirsin ve teşvik veriyorlar.. Allah sizin belanızı versin...

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Rica etsem bu bilginin linkini koyarmısın ?
    Bu her perşembe günleri saat 14.30 da açıklanan rutin bir bilgi...Bloomberg te veriyor son dakika sayfasında...Linki aşağıda...

https://www.bloomberght.com/sondakika

Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan "bizde nükleer başlıklı füze olmamasını kabul etmiyorum" demişti

İşte nükleer silah sahibi ülkeler

[emoji635]Rusya: 6850
    [emoji631]ABD: 6450
    [emoji632]Fransa: 300
    [emoji630]Çin: 280
    [emoji636]İngiltere: 215
    [emoji1191]Pakistan: 150
    [emoji1128]Hindistan: 140
    [emoji1134]İsrail: 80
    [emoji1188]K. Kore: 20
    Bir merminin fiyatını biliyoruz da acaba bir nükleer başlıklı füzenin fiyatı ne kadar?

4. eskiden ödedigim vergilerim için huzurlu ve mutlu olurdum vergilendirilmiş kazanç kutsaldır
    bu ve buna benzer sözlerle çok pis gaza gelirdim
    şimdi her ödedigim kuruşun devlete degil luzumsuz ısraf rant haline geldigini gördükce tek kuruş ödeyesim gelmiyor
    ben suriyeliler ve makam sahiplerinin lüxsü için vergi ödemek istemiyorum

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    eskiden ödedigim vergilerim için huzurlu ve mutlu olurdum vergilendirilmiş kazanç kutsaldır
    bu ve buna benzer sözlerle çok pis gaza gelirdim
    şimdi her ödedigim kuruşun devlete degil luzumsuz ısraf rant haline geldigini gördükce tek kuruş ödeyesim gelmiyor
    ben suriyeliler ve makam sahiplerinin lüxsü için vergi ödemek istemiyorum
    vergi bilinci olsaydı bunlar bu kadar rahat at koşturamazdı.. bir kısım halkı dini duygularla afyonlayarak yıllardır kendi çıkarları için Turk halkının vergilerini kullanmaya devam ediyorlar.. kendi tabanlarında safları sıklaştırmak için ara sıra "ayasofyayı açacağız" filan tarzı gazlamaları yapmayı da ihmal etmiyorlar, oldukça uyanıklar..hakkaten bir merak konusu bu, "neden açmıyorlar hala?" diye soran pek yok yandaşlar içinde
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bu her perşembe günleri saat 14.30 da açıklanan rutin bir bilgi...Bloomberg te veriyor son dakika sayfasında...Linki aşağıda...

https://www.bloomberght.com/sondakika
    Sağolasın Hocam.

7. 1 tek oyumuz var, o da bu kadar yetiyor.

Kendi kendimizi uyuz etmenin alemi yok.

Bak trollere, rahat ve huzur içinde uyuyorlardır.

Ne adalet,ne huzur, ne kul hakkı umurlarında mı ?

Utanmaları da yok.

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    vergi bilinci olsaydı bunlar bu kadar rahat at koşturamazdı.. bir kısım halkı dini duygularla afyonlayarak yıllardır kendi çıkarları için Turk halkının vergilerini kullanmaya devam ediyorlar.. kendi tabanlarında safları sıklaştırmak için ara sıra "ayasofyayı açacağız" filan tarzı gazlamaları yapmayı da ihmal etmiyorlar, oldukça uyanıklar..hakkaten bir merak konusu bu, "neden açmıyorlar hala?" diye soran pek yok yandaşlar içinde
    sorgularsan yandaş olamazsın (zaten onlara sorgulayan aklını kullanan degil koşulsuz biad içinde olanlar lazım)

Sayfa 940/999 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •