Sayfa 940/993 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    hepsini anlatmamış , neyse
    alt alta yazıyorum;
    - ezoterizm inancı ile nihai hedefleri için çabalayan birden fazla topluluk var. ortadoğu için ise siyon protokollerinin borusu öter. esas belirleyici odur.
    - fırat ve diclenin çıkış kaynağı bizde ki bu çok önemli bir konu.
    - iklim değişiyor, ortadoğunun yeni misafirleri için eski kiracılar göç etmeli
    falan filan şantirifinton. başka maddeler de eklenebilir.

bu arada siyon protokolleri demişken , döktör theodor herzl siyonizmin kurucusudur. Der Jundenstaat adlı bi kitap yazmıştı bu arkadaş , işte onla birlikte siyonizm kuruldu. Kendisine bi kaç kez isviçre' de rast geldiydim , bi kez de avusturya' da . hatırladığım en az 6 kez rastlaştık. Her seferinde bu yanlış, bu dünyayı ateşe verir , gel bu fikiri yayma kanka dedim. Çok inatçı bi herif dediğim dedik biriydi.
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Theodor_Herzl

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Siyasal Siyonizmin kurucusu.!!
    Der judenstaat yazarı.!!!
    Theodor Herzl .!!!
    Ne zaman öldü.?????

Sen daha doğmadan.!!!!
    Çok önce.!!!
    Sütbıyık.!!!!!
    İsviçrede 6 defa rastlamış.!!
    Avusturyada 1 kere de Avusturya da.!!!
    Sen putra şekerini yine fazla kaçırmışsın.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    ne lakası var ? Sizi esef hayret gayret ve şaşkınlıkla izliyorum. Adam ( Theodor kanka ) erken öldüyse o azrail ile arasındaki mesele.

Yani yazıklarımın doğru olmadığını sözüm ona nevi şahsınıza münhasır subjektif naif pastoral düşünce sistematiğiniz ile çözümseyip kendinizi müfteri mi ilan ediyorsunuz ? İki ucu lacivert değnek. Gurbetçi şapkanızda sizin de tüy var mıydı ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. Hamza Haruniye mağaralarında yetişmiş bir vampir, bilmiyor musun bunu! Yaşını kim bilebilir ki!

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    14,9999’dur o.
    2 kkm 1 türev sıfır swap..
    zorla kkm + türev açtıracaklar..
    Memento mori

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Hamza Haruniye mağaralarında yetişmiş bir vampir, bilmiyor musun bunu! Yaşını kim bilebilir ki!
    laaaaaa koptum yeminle püskürerek güldüm. günün güzel geçsin diyecem de ne mümkün , az önce gelen haberle ( domates biber patlıcan sokaktan gelen o sesle falan ) sinirim tepeme bindi. Nesin vakfı banka hesapları dondurulma olayı. offff
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6. Siyon Protokolleri, Çarlık Rusyası döneminde, Çar'ın gizli servisi Othara tarafından uydurulmuştur.
    @erefefik

Coinlere fena kayıyorlar.

8. 15 vurdu çekti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 940/993 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •