Sayfa 940/1007 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: Viop XL

1. E devletinize girip işlem yapılıyorsa sizin koyduğunuz kısıtlama kaldırılabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    aklıma geldi bu ama şifre ile ilgili güvenlik işlemleri v.s. var sanırım...sms doğrulama, kimlik sıra seri no v.s. o ayarları da incelemek lazım...

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    E devletinize girip işlem yapılıyorsa sizin koyduğunuz kısıtlama kaldırılabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    unutma TÜRK lirası tüm değerini eylül sonrası yapılan işlerle kaybettirildiği gibi çöp amerikan dolarıda kaybedebilir.

noMinal borsa endeksi katlamışken 5 yıl önce arabasını evini satıp banka alan bir kişi bırak arabayı bisiklet alamıyor.

Endekslerin ne ifade ettiği belli değil teknik analiz yapıyorum diyip suya girdin mi baz paranın hiçbbir değeri ve kıymeti yok.

Unutma sen eğitimi aldın.

Elindeki para nasıl çöp olduysa ÇÖP DOLARDA ÇÖP OLACAK..

Ve endekslerin ne ifade ettiği belli olmayıp hiçbir şeyin fiyatı belli olmayacak..

VOB YAPMAYIN..

BORÇLU KALIRSINIZ..
    Zamanında burada VİOP ta işlem yapmayın,burda zarlar hileli diyerek çok uyarıda bulundum.
    Viop kumar gibi bi hastalık bırakmaları çok zor olacak ve asla başaramayacaklar.
    (1/2 istisna hariç)

Ytd

dolar endeksi rekor kırmış diyolar twitterda

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    aklıma geldi bu ama şifre ile ilgili güvenlik işlemleri v.s. var sanırım...sms doğrulama, kimlik sıra seri no v.s. o ayarları da incelemek lazım...
    Haberin veriliş tarzına göre bu yorumda bulundum.
    Uyarı olduğunu zannetmiyorum.

Doğrusu işlem yapan kurmun size konu hakkında mesaj göndermesi.(tapu ve noterlerde adınıza işlem yapılıyor uygulaması gibi)

amk nası bi zamana denk geldik

Finans Merkezi
    @AnlikDoviz
    ·
    32d
    Dolar endeksi 104 seviyesini aşarak 2002'den bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktı

Sayfa 940/1007 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •