Nebati taşıma suyla değirmen dönmez.!!
Gemi karaya oturdu.!!!
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Erdoğan:
- Yerli ve yabancı müteşebbislerin yatırım iştahı sürekli artıyor
- Nisan ayı itibarıyla 12 aylık ihracatımız 240 milyar doları aştı, yıl sonu hedefimiz olan 250 milyar dolara emin adımlarla ilerliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan:
- Biz onları asla bu topraklardan kovmayız, kovmayacağız
- Biz kapımız açık onlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz, onları katillerin kucağına atmayacağız
Erdoğan: Suriye'den savaştan çıkıp ülkemize sığınan bu kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: Katlanarak artan enerji, gıda ve hammadde fiyatları ne yazık ki tüm dünyada enflasyonu körüklüyor, enflasyon herkesin ortak sorunu haline gelmiştir
Erdoğan: Kur baskısı ve bozulan fiyatlama davranışı ile mücadele ediyoruz
Yer İmleri