bu hissede para kazanmamiz gerçekten zor..adam aliyorum diyor hisse yerinde..almasa herhalde pul olmuştu hisse..
Sen satınca ben çok kazanıyorum genelde yanlış anlama.
( satma iste sabret bir kez de, eğer samimi isen )SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kagıt bence 1 sene 8 ay arası gibi piyasaya pazarlandı.
1 lira dan %200 bedelli ve %35 bedelsiz verdi. burası çok onemli dürüst olunmadıgı buradan itibaren ortaya çıkıyor bence.firma borsaya kote olmuş bir kagıdı halen haka arz etmeye kalkmış ve başarmış dikkat ediyorum çok fazla dile düşmüş halka açıklık kısmı bir anda büyümüş (bu hiç güzel bir şey değil bence)...yaw adam para vermek yerine hep kagıdını satmaya arz etmeye çalışmış...o çıkan pandemi mart başlangıcı grafikteki yükseliş 1e 5 kazançta kagıt kendisindedir kesin bence...
şimdi sen nakit temettü vermek yerine bedelsiz verme , bedelli verip parayı kapıp kenarı kaçmak gibi oluyor şık durmuyor ...paramı kaptın belki şimdi bekle diyor 1 yıllık fırsat maliyetiyle birlikte hesaplasan yalan dogru bilemem dile düşmüş olan milletin am.na koyan mütahhit gibi resmen buda koydu...
grafik 3,40 üzerleri diyor bence düşeni kırsın halen düşüş trendinde çıkartsın oraya bakmak lazım; bence çogu yatırımcı maliyeti 3,20 ler üzeri ve 2,90 maliyeti olanlarda tahminimce hem bedelli hem bedelsize katılanlar onlara bile sokmuş kagıdı resmen .
ne dürüstlük ne dogruluk ticaret bu ise yazıklar olsun...
info nun gmy çıkmış dün yine youtube kanalında atıyor tutuyor "bugunden yarına para kazalnılmaz çocuklarınız için şimdiden toplayın diyor iyi saglam hisseleri" halen ...kardeş bu konjektürde sen malı üzerimize bırakıp kaçtın gibi sanki ; parayı aldın bizim paradan para kazanıyorsun belki ama bana allahtan sabır diliyorsun... tüh tükürdüm![]()
bu arada saatlikte 50 günlük ortalama üstü kapattı bu iyi bir şey bence...umarım kendine gelir artık.
al-sat değildir.
Son düzenleme : mahal; 28-07-2021 saat: 09:00.
29 Temmuz 2021 tarihinde, 50.000 adet hisse alımı ağırlıklı ortalama 2.76 TL fiyattan tarafımızca gerçekleştirilmiştir
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
30 Temmuz 2021 tarihinde, 125.642 adet hisse alımı ağırlıklı ortalama 2.75 TL fiyattan tarafımızca gerçekleştirilmiştir.
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
Yer İmleri