Originally Posted by
Ayan
Şöyle sayın 666 dostum. Şişe, Tekfen gibi 4 ana hisse var. Diğerleri tamamen tekniği ve tweter pazarlayıcı sayesinde alınmış ve de kriz günlerinde oyalayıcı ,taşıması çokk kolay ve derin hisse gibi start up lar ile başlatılan hubvc Ulusoyun , su, süt , market, acsel vs. ile son derece 3-5 bin lotlar alınmış iseler. yeni keşf ettim bu kumarhaneyi. Çok salakça bir şey. Sadece 81 .000 düşüşünde , baktım. Tamamen saf bir çocuk mantığı ile .Dümdüz yani ; D/D -F/K bilanço vs. bakmadan , virüs bu , korkmuşuz , korkudan ne beslenir. insanlar makarna vs peşine düşmüş. bu algı kullanılacak dedim. Sonra bir baktım ki , 2-4 bin lotlarla 17 tane hisse olmuş. Kendime güldüm. 1-2-3 -5 hafta baktım , kanatlanmışlar adeta. Bu 11 hisse 57 .000 TL. net kar bırakmış. Yani beygir gibiler. En son deparıda Göltaş attı perşembe günü . Alışım 10 .90 perşembe 15 gösteriyordu. en geri kalan beygir o yani. O kadar güldüm ki, önüme gelene anlatıyorum. Yaşım 59. Otuz yıldır ilgiliyim. Böyle birşey görmedim. . 6 sını tamamen ,5 ini yüzde 80 poz azaltarak karların tamamın yakınını realize ettim. BİST te 102 binde direnci hesap ederek. Halk Bankası , İşC , Vakıf ; Yapı Kredi, Ereğli, Şişe , Soda vs den vsden sonra hem adrenalin hem neşe hem para kattılar. .Bu kağıtlara 100 bin üzeri para koysa idim. Asla rahat taşıyamazdım. çünkü hiçbir mantığı yok. 5-6 D/D 50 F/K lı şirket mi olur bu ülkede..Merakda etmiyor değilim Ulusoy un 50 * 60 mı olacak. KENDİ KENDİNİ BESLEYEN BİR PONZİ mantığı , Gazinoya benzeten bir arkadaş var. Diyor ki kumarhaneler ve kahveler kapanınca millet buaya akın etti. Gerçekten yerli açılan hesapsayısında anormal artılar varmış. Yani yatırım değil onlar sayın 666. ADRENALİN . Baba hisselerde yabancı var ve satıyorlar. Bu çok net. Akıntıya karşı kürek çekmek gibi. 124 bin endekse çıkarken bunu gördük. Şartlar değişmeden de gelmeyecekler. Şartlar da hepimizn malumu. Çoğu siyasi, hukuki, kurumsallık, denetime tabi olma ve ve en önemlisi GÜVENİRLİK.
Selamlar efendim.
Yer İmleri