Sayfa 943/999 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: Viop - XXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    apartman yönetiminde bir nevi mafyalaşma olur.Herif yönetici olur. derken kapıcı olarak akrabasını alır. güvenlik olarak ta yönetimdeki adamın yeğenini alır.ve bir rant çemberi oluşur.eğer sonradan bu apartmana taşındıysanız bu mevcut sakat durumu düzeltmek çok zor.bir TATAR RAMAZAN lazım.

mahkeme-kavga-tartışma sizin de huzurunuzu bozar..siz direnseniz de eşiniz,boş ver''ALLAHINDAN bulsun'' der..ÇOK ENERJİNİZİ ALIYOR.. ha sonunda düzen kurulabiliyor ama günleriniz bir süre bir nevi savaşmakla geçiyor.

zor iş.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çeşmeci var bodrumu dükkan olarak kullanıyor. Paslaşiyor. Dernekler yasasına tâbi avukat mahkeme tek başıma uğraşamam. Adam fatura alır KDV ödeyip. Hatta önceki kapici işten kendi çıktı tazminat verdik. Bur önceki kapıcının sigortası yatmamış bunu bilen yok. Masraf listesi asmaz su kadar genelde. Kaç kez kavga ettim. Olmuyor.
    Benim tavsiyem, kafana takmayacaksın. Bu işlerle uğraşmak için maddi-manevi güç gerekir. Var olan enerjini bu işlere harcama, elinden geldiğince aidatları geciktir. Ek masrafları ödememeye çalış.

Evi sat, mahkeme mahkeme dolaş vs..Bunları yap demek kolay da, uğraşmak için enerji ve sağlam bir psikoloji lazım...Ben olsam enerjimi bu işlere harcamazdım. Var olan enerjini ısınma sorununu çözmek için kullan derim.

Evini ucuzdan satmak, yeni evi de daha pahalıya almak zorunda kalırsın...ayrıca nereye gidersen git, zemin kattan ev almak zorunda kalacaksın (sağlık sorunları nedeniyle)..hemen her yerde az çok zemin kat diğer katlardan soğuk olur..bu sorundan kurtulman da kolay değil.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Buranın adı short24 tür ben de adına yakışır yüklü shortum ama genel olarak piyasa iyi duruyor, tek sıkıntı faizin sürekli artması borsa açısından iyi bir şey değildir.
    şu son 5-6 ayda borsaya gelen yeni yatırımcı bence mb nin % 2-3 faiz artışından bir şey beklemiyor. adam gördü hisselerde tavan tavanı yıllık %15-20 mevduata bakmaz artık. ne zaman okkalı bir tokat yer paladan o zaman kendine gelir o başka. .
    yabancı da yavaş yavaş gelir faize zaten sopayı gösteriyorlar dolarla artsın diye faizler.

4. İki ısı dolaşım sistemi var. Benim olduğum taraf 20 derece yanarken karşı cephe 25 derece ısınıyor. Ama bende ısınıyorum. 20 derecede yukarılar atletler gezerken biz battaniye ile oturuyoruz. Yöneticiye sorunu söyledim de senin evin 180 MT onlar 115 senin 1,5 kat ısınma ödemen gerekir diyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
    Yılbaşı 0

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    zemin katlar; özellikle altı garaj ise boş ise soğuk olur.üst katta soğuk olur.

rutubetsiz-nemsiz ve sıcak ev için: orta kat, güney cephe çok uygun oluyor.ha...yazın 3 ay çok terlersiniz ama 9 aylık keyfi güzel. Annemin dediği gibi ;sıcaktan hasta olan görmedim
    Son düzenleme : ABKA; 12-10-2020 saat: 14:09.

7. Bodrum katın tavanını strafor ile kaplayınca ısı yalıtımı oluyor, maliyet kurtarıyor mu, incelemek lazım. Çatılara genelde izocam seriliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

Sayfa 943/999 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız