Sayfa 944/1223 İlkİlk ... 4448448949349429439449459469549941044 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Bak gene papazı salmadılar 300 pips kar ettim allah allahhhhh
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    inan bana $ oraya agelmesi tüm felaket tellalarını batrır
    Oraya gelmesi zaten sürpriz olmaz ağam. Ne kadar tutabiliyoruz orada mühim olan o.

3.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Bu kadar basit değil.Brezilyadan arjantine,endenozyadan malezyaya,güney afrikadan hindistana kadar gelişmekte olan ülkelerin büyük kısmı makroekonomik dengelerindeki bozukluklarına göre değişen oranlarda dolar karşısında para birimleri değer kaybediyor.Çünkü dış konjonktür değişti artık bol ve ucuz para yok,doların arzı azalıyor faizi yükseliyor,borçlanma artık hem daha zor hem de daha yüksek maliyetli.Bizim ekonomik problemlerine ilave politik ve jeostratejik risklerimiz de olduğu için daha fazla satıldık ama yukarıda bahsettiğiniz pürüzler giderilse de kurlardaki geri geliş sınırlı olur.Çünkü global konjonktürdeki bozulmaya ilave olarak yukarıdaki ülke gurubu içinde en fazla dış borcu olan,kısa vadeli borcu diğer ülkeleri katlayan ,en yüksek cari açığa sahip ve enflasyonda arjantinden sonra en yüksek ikinci ülkeyiz.

biz brezilya değiliz

abd yle arayı düzeltelim bize bi şe olmaz

abd içinde çok farklı lobiler var 1 tane abd yok

4.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Vobdakiler batar spotdakiler zmaan kaybeder
    Nuri sevgen e inanana dusunsun

5. Kalp kalp kırmızı kalp dalak böbrek safra kusmuk.

6.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Yazın 1.00 TL olan süt burger olmuş 1.40, 400 GR kaşar olmuş 15.00, 32 Li tuvalet kağıdı 55.00 TL Olmuş hala dolar şöyle dolar böyle piyasa zaten fiyatlamasını dolar en az 5.40 olacak şekilde yapmış, eğer olmaz ise o zaman bu fiyatlara bir %20-30 daha koy. Doların ekstra düşmesi için bir neden şimdilik yok.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

7. şu anda herhes ama herkes dolar alıyor

çok kişi üzülecek

ben damat olsam tüm kötümserleri batıracak hamleler yapaarım

devlet başkanı dolar sat dediği yerde dolar alanı cezalandırım (piyasa koşullarında,)

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    ama sizde şaşmaz halde hep aynı tarz yazıyorsunuz..
    ülkesinde iç karışıklık çıkan brezilya bizden iyimiydi mesela..
    2016 da;
    usd/tl 2.80 iken usd/brl 3 idi şimdi;
    usd/tl 6.70 iken usd/brl 4,15
    bu aradaki fark fetöcü abd den kaynaklanmıyor mu diyorsunuz..
    Fetoymus abdymis bunlarin piyasa icin hicbir onemi yok. Bunlar bahane. Bunlar krizi ortbas etmek icin ortaya atilmis araclar.

Ben cogu kez ekonomik analiz yapar teknik koyarim. Son zamanlarda teknik analiz yapmaz oldum cunku pek faydasi yok.

Burada benden cok daha fazla iktidari elestiren insanlar var. Onlar ne muhtesem ne cesur insanlardir.

Biz yatirimcilar dogamiz geregi muhalif olmaliyiz aksi taktirde subjektif davranamayiz. Yanlisa yanlis demeliyiz, yoksa kqybetmeye mahkumuz.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 944/1223 İlkİlk ... 4448448949349429439449459469549941044 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •