Bak gene papazı salmadılar 300 pips kar ettim allah allahhhhh
Bak gene papazı salmadılar 300 pips kar ettim allah allahhhhh
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Kalp kalp kırmızı kalp dalak böbrek safra kusmuk.
Yazın 1.00 TL olan süt burger olmuş 1.40, 400 GR kaşar olmuş 15.00, 32 Li tuvalet kağıdı 55.00 TL Olmuş hala dolar şöyle dolar böyle piyasa zaten fiyatlamasını dolar en az 5.40 olacak şekilde yapmış, eğer olmaz ise o zaman bu fiyatlara bir %20-30 daha koy. Doların ekstra düşmesi için bir neden şimdilik yok.
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!
şu anda herhes ama herkes dolar alıyor
çok kişi üzülecek
ben damat olsam tüm kötümserleri batıracak hamleler yapaarım
devlet başkanı dolar sat dediği yerde dolar alanı cezalandırım (piyasa koşullarında,)
Fetoymus abdymis bunlarin piyasa icin hicbir onemi yok. Bunlar bahane. Bunlar krizi ortbas etmek icin ortaya atilmis araclar.
Ben cogu kez ekonomik analiz yapar teknik koyarim. Son zamanlarda teknik analiz yapmaz oldum cunku pek faydasi yok.
Burada benden cok daha fazla iktidari elestiren insanlar var. Onlar ne muhtesem ne cesur insanlardir.
Biz yatirimcilar dogamiz geregi muhalif olmaliyiz aksi taktirde subjektif davranamayiz. Yanlisa yanlis demeliyiz, yoksa kqybetmeye mahkumuz.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri