Sayfa 944/1002 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. '' Zincir marketten satın aldığımız ürünü istediğimiz an kullanırız, yok eğer vazgeçersek, fişini göstererek iade ederiz, paramızı geri alırız.....F35'lere 1,5 milyar dolar ödedik, ne uçaklarımızı veriyorlar, ne paramızı iade ediyorlar, S400'lere 2,5 milyar dolar ödedik, ne kullanabiliyoruz, ne iade edebiliyoruz, hangi alışveriş fahiş? ''

https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...arket-6673787/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Zimbabve memurlara Kovid-19 aşısı yaptırma zorunluluğu getirdi

Zimbabve hükümeti, memurlara yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yaptırma zorunluluğu getiren yasayı onayladı.

Ülkenin resmi gazetesinde yayımlanan yasaya göre, ülkedeki tüm memurlar 15 Ekim'e kadar iki doz Kovid-19 aşısı yaptıracak.

Aşılanmayan kişiler 16 Ekim'den sonra ofislere giremeyecek, maaş alamayacak.

Aşılanmamak için makul sebepleri olanlara ise 31 Aralık'a kadar müsaade edilecek.

Zimbabve'de hükümet daha önce memurlara aşı olmaları ya da istifa etmeleri çağrısı yapmıştı.

Afrika'da en yüksek aşılama oranına sahip ülkelerden Zimbabve'de 3 milyon kişi ilk doz aşısını olurken 2,2 milyon kişi aşılarını tamamladı.

Vaka sayısının 130 bine yaklaştığı ülkede hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 600'ü aştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Merkez Bankası Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, gıda fiyatlarındaki artış için TCMB’nin para politikasının tek başına yeterli olmayacağını bu yüzden tüm kesimlerin sorumluluk üstlenmesi gerektiğini söyledi.
    bu da yakında İBAN verecek herhalde
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

4. İTÜ, Erasmus'un hibe parasını öğrencilere vermiyormuş, öğrenciler yurtdışında mahsur kalmış!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

İçişleri bakanlığından 81 ile taksi genelgesi: Polis ekiplerince ticari taksilerin yolcuyu almadığının tespit edilmesi halinde, yolcu ticari taksiye bindirilecek, almamakta ısrar eden ticari taksilere de trafikten men dahil yasal işlem yapılacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İçişleri bakanlığından 81 ile taksi genelgesi: Polis ekiplerince ticari taksilerin yolcuyu almadığının tespit edilmesi halinde, yolcu ticari taksiye bindirilecek, almamakta ısrar eden ticari taksilere de trafikten men dahil yasal işlem yapılacak
    İstanbulda taksici ile RTE yüzünden tartışmıştım 2020 şubat ayında,devamlı İmamoğluna giydiriyordu,o zaman virüs yayılımı daha yeniydi,adam överek göklere çıkartıyordu,bende alooo piyasadan haberin varmı dedim,dünya liderimiz var herşeye çare bulur dedi,bende eh dedim 17 sene önce 220 milyar dolar olan iç,dış borç yekünü 1 trilyon dolar oldu ödersiniz hep beraber dedim pöf dedi bu paramı,her ülkenin borcu var dedi,İstanbulda taksicilerin %80 üstü akçı idi,taksiden inerken yinede uyardım,bakta aç kalma dedim...Şimdi bu düzenlemeye ne diyecek acaba ?,üstelik ondan sonra pandemi patladı,belkide şimdi gebermiştir it.

Sayfa 944/1002 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •