Sayfa 946/976 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Teknik olarak, güncel grafik yukarıda
    Kırmızı kesik çizgi altı kapanış durumunda, yeşil uzak ihtimal olur.

2. ky cının canına okudular...kagıdın arzını arttıranlar deli para kazandılar ahlak yoksunlugu bu...düşüş öncesi yatayda 3 hafta takıldı amaç bu düşüşe oynamaktı sanki ve yaptılar bence bekletip tam düşüşte bak borsa da düşüyor ya agugu agugu hop hop yaptılar amcası...mal çıktı büyük ihtimal birileri kontrolü elinde tutan alıp satıyor mastürbasyon sürekli sahne ortasına boşalmaz umarım...spk bakalım ne yapacak...tüm sosyal medyada yazışmalarda isyanda ky.

al-sat değildir.
    Son düzenleme : mahal; 01-06-2021 saat: 13:27.

3. Teknik olarak, mini takoz beklentisi gün sonu mumu ile iptal, onun yerine ara düşen kanal.
    Muhtemel senaryolar halen geçerli.
    Yakın izlemedeyiz

4. 19.04.2019 tarihli bir web sitesindeki bilgi;
    İnfo Yatırım Menkul Değer A.Ş. Hedef Girişim satın aldı. Hedef Girişim Sermayesi A.Ş. sahibi Namık Kemal Gökalp İnfo Yatırım Menkul A.Ş. satın aldı.
    İNFO Yatırım Kamu Aydınlatma Platformuna yapmış olduğu açıklamada,
    "Şirketimiz ortaklarından Can Alp, (SATICI) ile diğer tarafta Sibel Gökalp (ALICI) arasında İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin 18.467.325.-TL sermayesi içerisinde Can Alp'in sahip olduğu 184.673,25 adet A grubu ve 8.205.326,75 adet B grubu payların pay başına 1,91 TL değer izafe edilmek suretiyle satışına ilişkin 19.04.2019 tarihinde pay devir sözleşmesi imzalanmıştır. Payların devir bedeli taraflar arasında pazarlık usulü ile belirlenmiş Bu çerçevede B grubu 1.740.000 adet payın devri gerçekleştirilmiş olup diğer payların devri Sermaye Piyasası Kurulu tarafından gerekli iznin verilmesi ile gerçekleştirilecektir." Denildi.
    Şirket hisselerini Can Alp'ten satın alan Sibel Gökalp Hedef Girişim Sermayesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Olarak görev yapıyor. Sermaye Piyasası Kurulunun vereceği izin sonrası devirin gerçekleşmesi bekleniyor.

şimdi 25.05.2021 info nun gmy youtube ta yayında kar al kaç diyor borsa düşecek diye bekliyoruz diyor kısaca izleyenlere "HDFGS İLE İNFO SAHİPLER AYNI SANIRIM"
    BUNU SÖYLEYEN GMY FİRMA OLARAK ELİNDE %200 1 LİRALIK BEDELLİLERİ VARSA EGER ACABA NE YAPTI

01.06.2021 youtube yayınında da borsa dan bahsedecegine daha çok"herşey para değil bak marmara denizi kirleniyor doga gidiyor çiçek böcek" diyor teşbihte hata olmaz.

brezilya halkı aç para verin diyorlar kimse vermiyor(dünya devletleri) hükümetleri bakıyor para verilmiyor gelirleri kötü dünyanın akcigerleri denilen amazon ormanlarını kesip tarla açıyor soya ekip domuz yemi olarak amerikaya çiftliklere satıyor o domuzlar da çin deki o manyak nufüsu doyurmaya çalışıyor...brezilyalı olan yoksullarda tarla açmamızı dogayı korumamızı istiyorsanız karnımızı doyurun yor amiyane tabirle kabaca.
    şimdi ne alaka diyebilirsiniz parayı yanncıga koymuş bir millet veya insan güruhu ile aç yoksulluk içindeki insanın dogaya bu zamanda bakışı aynı olmaz insanın fıtratında ben yandım dünya yansın piskozu her zaman vardır bence...yani sokayım senin dogana der çıkar birisi "param nerde " bak marmara denizi kirlenmiş "parama ne oldu" doga çok degerli kıymetini bilmiyoruz".aç köpek fırın duvarını deler.
    sen merak etme garip yoksul dünyanın doganın ana oldugunu değerini senin anlattıklarından daha iyi biliyordur.sen ky alınan bedelli lere ne oldu onu bi söyle bence.

sürekli uzun vadeli yatırım diyor yancılar , bence bizim memlekette hele bazı şirketlere uzun süreli yatırım aptallık olur benim açımdan...banka alan bir yatırımcı bile 2008 yılı araba parasıyla 13 sene sonraki parasıyla oyuncak araba alır.borsa çok çok düşük dolar bazında bu endeks oranıyla.

bugün aşagılardan konjektüre bakılırsa tabana yakın belki bazen gün içi AO takıldıgı fiyatlardan tekrar alıcıyım ufak ufak bu hissede.birden büyük lokma ısırınca hemen gel gel yapıp yukarı çekiyor sanki fiyatı; sagol ben disiplini elden bırakmam kaçarsan yüzlerce kagıt var bıst te.

al-sat değildir.
    Son düzenleme : mahal; 02-06-2021 saat: 09:09.

5. Endeks'in düşüşünden güç bekliyordu, sanırım beklediği gün geldi.

6. hdfgs alalim dedik %17 zarar yazdik..aldigimiz hisse kuruyor..

7.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    hdfgs alalim dedik %17 zarar yazdik..aldigimiz hisse kuruyor..

hedefgirişim zor tahtadır bezdirir , bıktırır ama sonunda güldürür

eski göz ağrımdır , bende bu gün ufaktan alarak merhaba dedim

İnşallah uğurlu gelirim bir kez daha, hiç üzmez beni , bol kazançlar

8.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    hedefgirişim zor tahtadır bezdirir , bıktırır ama sonunda güldürür

eski göz ağrımdır , bende bu gün ufaktan alarak merhaba dedim

İnşallah uğurlu gelirim bir kez daha, hiç üzmez beni , bol kazançlar
    direkt çarpti..ortalama yapmak zorunda kalacağim..

Sayfa 946/976 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •