Sayfa 947/976 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Yarın ya da cuma günü akıbeti belli olacak gibi duruyor.
    Yakın takipteyiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    570
     Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    hedefgirişim zor tahtadır bezdirir , bıktırır ama sonunda güldürür

eski göz ağrımdır , bende bu gün ufaktan alarak merhaba dedim

İnşallah uğurlu gelirim bir kez daha, hiç üzmez beni , bol kazançlar
    Vayy dayıcım hoşgeldin sefalar getirdin.
    Hoş geldin diyorum ben senden bir kaç gün önce gelmişim mekana masada oturuyoruz.
    Senin kadar isabetli olmadık hiç bir zaman, yine erkenci davranmışız. %5-6 geriden başladık malesef.

Sonumuz hayır olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by _ZeBuN_ Yazıyı Oku
    Vayy dayıcım hoşgeldin sefalar getirdin.
    Hoş geldin diyorum ben senden bir kaç gün önce gelmişim mekana masada oturuyoruz.
    Senin kadar isabetli olmadık hiç bir zaman, yine erkenci davranmışız. %5-6 geriden başladık malesef.

Sonumuz hayır olsun.

eyvallah Zebun kardeşim , bir kaç hıssede yolumuz kesişti

çok şükür hepsinde de kazandık ,masaya oturmasını ve zamanında

kalkmasını bileceksin işin sırrı burada

inşallah tekrar kazanırız bol kazançlar

4. 2,91 üzerine atıp kalmadıgı sürece alım yapmayacagım artık.arkasından 3,04 çıkabilmeli.3,34 uzerinde yataya sarmalı yoksa alım yapmak can sıkar benim içinbıyıklı yabancılar cirit atıyor sanırım kagıtta..

al-sat değildir.

5. şimdilik yukari dönüş emaresi yok..temel olarak sudan ucuz ama teknik olarak çöpe çevirebilirler...ben dönüş emareleri görmeden yüklü alim tavsiye etmem...bu fiyatlar zaten ucuz kademeli azar azar toplamak mantikli...ytd

6. Teknik olarak ,ara düşen kanal üstüne çıkması olumlu ancak kırmızı kesik çizgi destek bölgesinden iyi bir alım gelerek tepki vermemesi ,bir doji şeklinde kapanması sebebi ile muhtemel yeşil beklentimi kaldırdım.
    Şimdilik muhtemel senaryom grafikte, duruma göre güncelleriz.
    İzlemeye devam...

7. investing forumundaki bir kullanıcının öngörüsü ve bence de mantıklı

al-sat değildir.

Alıntıdır;

Şu patron hissesini topluyor olayınada bir açıklık getirmek lazım.Adamın ağırlıklı yatırım şirketlerinde ve bankalarda taşero ettiği (başkasının görünüp aslında kendisine ait olan) 50 milyon lotu var,adam o 50 milyon lotu zaten 0,50-2 aralında topladı.Tabi kapa bildirmesine gerek yok çünkü resmiyette bu lotlar zaten onun değil.Bu lotları toplarken kazandırdığı ivme ile kağıt 5 liraların üzerine tırmandı (bu arada 3-5 milyonda resmi olarak aldı tabi).Artık para basmanın zamanı geldi,kağıt 5,50 başladı o 50 milyonu boşaltmaya,kağıt 4,5 lira altına sarkınca,çarşı karıştı tabi.Şirkete güven azalıyor.Ondan sonra patron malına sahip çıkıyor,patron mal alıyor.Nahh alıyor.Patron kendi malınının sadece küçücük bir kısmını alıyor.50 milyon boşalt,10 milyon al.Sonra aaa patron mal alıyor niye bu kağıt hala düşüyor diye mele dur...
    Son düzenleme : mahal; 04-06-2021 saat: 10:31.

8. patron yüklü alım yapmadıkça tüm iştiraklerin ana gemisi bu şirket sanırım yükselmiyecek...
    helva kavuralım pamuk tıkayalım yapacagımız ky olarak sadece bu olur bu saaten sonra...

al-sat değildir.

Sayfa 947/976 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •