reis yermi bu numaraları ?
Szc tv nin kırmızı beyaz konseptini nasıl buldunuz fena değil gibi
Bu komplo teorisine bir bakış açısı ekleyerek daha kabul edilebilir hikayeye dönüştürelim o zaman :
Kahramanmaraş depremi sonrası yaşanan skandallar neticesinde Akp ve Mhp tabanı yeter artık bizde bunlardan sıkıldık başımızdan atalım düşüncesini daha da kabul edilebilir olduğumu realize etti.
Ancak kime verelim oyumuzu diye düşüncelere girdiler.
işte tam bu anda İyi parti 6 lı masadan ayrılarak ben varım diyerek muhafazakarr oylara talip oldu.
akp ve mhp den sekecek oylar iyi parti havuzuna doluşacak kurgusunu yapabilirsiniz.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Bu arada başkanım oy sayısı 1.5 m u aştı ve birşey dikkatimi çekti, SAYIN REİSİMİZ RTE NIN TAKİPÇİ SAYISI 20.000.000 küsur ve yirmimilyon küsur... BU MEYANDA DA köy kahvesinde bile takip ediliyor demek ki; sizin hipotezinize göre köydeki yaşlıların ve yenidoğan anaokulu ilkokul çocukların da Twitter hesabı yok... Eee o zaman 20 milyon takipçi var KOCA REİS TUTUPTA TAKİPÇİ de satın almaz diye düşünmek istiyorum düşünüyorum... HAYDİ BAKALIM BAŞKANIM hiç yoksa 15 yıllık hukukumuz var hisse net de cevabınız nedir???
ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Sayı ile 20.000.000, sözel olarak yirmimilyon takipçisi olan birisi ki köy kahveleri takip etmediğine göre geriye kalan herkes takip ediyor tabi kundakda ki çocuklar vs de hariç... HADİ BAŞKAN SOZ SENDE...
ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Şimdi 1 aydır vatandas tv de deprem görüntülerini izleyip , kendi başının çaresine bakma derdindeydi ,ekonomide işler bayağı sarpa sariyordu , maç lar başladı oda çare olmadı, bir anda gündem degisti
Yer İmleri