Sayfa 949/1007 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,585 - 7,592 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    turizme güvenerek faiz arttırmıyorlar döviz gelecek ki doalrı tutacaklar ama yeterli gelmez bu ayıda pas geçerler sonrası tufan
    Turizmden ciddi para geleceğini düşünüyorum faiz indirmemiz ülkemiz için inanılmaz kötü olmuştur kanaatimce fakat konjönktüre baktığımızda faiz arttırma silahımız çok kıymetli bir şekilde duruyor bunu yapmamız için istihdamın artması lazım istihdamda iyi bir durumda olsaydık inanıyorum ki arttırırlardı. Malesef çok kötü işsizlik var.

2. Tamda vob yapılacak zamanlarda çıkıp geliyon, tesadüf mü yoksa başka bişii mi bilemedim
    Hamdım Piştim Yandım

3. memedabi hoşgelmişsin..
    çentiği çizittim .
    Memento mori

4. Bu dax savaş başladığından beridir bir türlü nefes alamadı. Rusya , Ukrayna adamları yedi bitirdi..Dax derken diğer EU ğlkeleri hariç değil tabii..

5. market inflection point tarihi bir harekete gebe..

fed tapınağında yapılan komplolar ile maden ümmetinin geleceği şekilleniyor. tapınak her daim ensemizde..

şimdi burada ne olabilir.? seri tabana bağlar mı ? market döner mi tabanlayıp döner mi.. hiç birşey olmaz mı ?

görüyorsun burada TEKNİK ANALİZ YOK..

TEKNİK ANALİZ DİYE BİRŞEY YOKTUR..

Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    Turizmden ciddi para geleceğini düşünüyorum faiz indirmemiz ülkemiz için inanılmaz kötü olmuştur kanaatimce fakat konjönktüre baktığımızda faiz arttırma silahımız çok kıymetli bir şekilde duruyor bunu yapmamız için istihdamın artması lazım istihdamda iyi bir durumda olsaydık inanıyorum ki arttırırlardı. Malesef çok kötü işsizlik var.
    nas a rağmen inanıyordunsa bi daha düşün
    bir halt olacağı yok.

7. Dr. Öğr. Üyesi Tuğberk ÇİTİLCİ
    @atugberk
    ·
    3d
    ERDOĞAN: TÜRKİYE'YE SIĞINANLARA SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ, ONLARI ASLA KOVMAYACAĞIZ
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tamda vob yapılacak zamanlarda çıkıp geliyon, tesadüf mü yoksa başka bişii mi bilemedim
    short tuşunu tak bu defa vuracan voliyi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 949/1007 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •