-
Önce bilançoda nur topu gibi bir zarar bekliyorum bakalım becerebileceklermi yoksa süpriz yapıp karmı açıklayacaklar onu görelim devamında senaryolar hazır istediğini çeker bizde izleriz.
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
-
ben üç yıldır yazmadan sadece takip ettim .sabırla bekledim.yazılarınızı okuyorumda .güzel olumlu.benim şahsi düşüncem .dışardan yeni giren yok olsada onlar bir iki harekette satar kaçarlar.55 ve 57 de ordan satılanlar bekleniyor onlarda dökülüyorlar.yavaş yavaş.kar gelirmi bilmem sürpriz olur .normalde gelmesi gerekir.satışlar 900 milyon civarı yüzde on kar olsa bunlar yüzde onla .çelışmaz bile .90 milyon eder....en az buda .yüzde 25 olsa 225 milyon kar .mesela ama .sözkonusu eczacılar oldumu .çok düşünmeli ..her şeyin hayırlısı..beklemeye devam .tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş.bizdeki gerçi küçükde.şükür yinede.elinde çok hisse taşıyanda hesabını güzel yapıyorur.bizde hatalı yazmış olabiliriz.söz sahibi ilaççı .bizler degiliz.her kese güzel paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim.hayırlı kazançlar dilerim......VARSA TAKAS ATICAK KARDEŞLER .ATSIN.....
-
Bukadar satışa nasıl kar gelmez enteresan
-
Emre eczacıbaşı akşamın geçmişteki haberini okudum anladığım kadarıyla intema yı büyütme peşinde .ytd
-
Ben bilançoların yalancısıyım kar varda bizmi görmedik işin daha ilginci sektör lideri bir firma ve senelerdir daha bu yüksek ciro ve karsızlıktan şikayet edip yönetici takımınını değiştirdiğini gö rmedim demekki ağalar memnun.
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
-
Söylenenler gibi ortavade100hedefleri gerçekçi mi?beklememizde fayda var mı yoksa ilk fırsatta çıkmamız mı lazım..siz bu kağıdı uzun süredir takip ediyorsunuz haber derken bedelli bedelsiz satış bu haberlerden mi bahsediyorsunuz..
-
Intema da ki bu durgunluk ne kadar devam eder..yön aşağı mı yukarı mı gider?şubat geldi ses seda yok bu sakinlik inş iyiye işarettir..
-
Artık cevap veren bile yok demek ki herkes bu kağıttan ümidi kesmiş elinde olanlara geçmiş olsun buralarda sürünür dururuz..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri