Sayfa 95/188 İlkİlk ... 45859394959697105145 ... SonSon
Arama sonucu : 1501 madde; 753 - 760 arası.

Konu: ANSGR - Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Genel Müdür Zekai Mehmet TUĞTAN soy ismi zor beğenmedim.
    İş bankası ve banka kökenli fakat İş bankası Genel Müdürü banka kökenli değil çok tuhaf gerçekten.
    Açıkca yazıyorum foruma İş bankası genel müdürünün CV beğenmedim.
    Tuhaflık var o bende kalsın neyse hissenin durumu iyi.

Günlükte ve haftalık iyi Anadolu Sigorta

3.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Günlükte ve haftalık iyi Anadolu Sigorta
    Ansgr 3.ç yine sürpriz kar açıklarsa soluğu 70-80 de alırız

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Ansgr 3.ç yine sürpriz kar açıklarsa soluğu 70-80 de alırız
    Ortak aynı düşüncedeyim.Hafta içi Anadolu Sigorta 40 TL üzeri kalıcılık sağlaması mantıklı olandır ytd.

5. Ansgr 13-14 ay önce 5-6 liraydı, nerden nereye geldi, bu karlılık devam etsin 2 sene sonra nereye gideceğini az çok tahmin edebiliyorum, bu enflasyon bu ülkeden kolay kolay gitmez, sigorta şirketleri karlarını patlatarak devam edecektir, bu da fiyata yansıyacak... Kaskoyu 23 bine yaptırdım ansgrdan, gerisini siz hesap edin 2024 de dask sona erecek zas ile yola devam daha karlı daha çok prim tutarı isteyen dal.... Hadi hayırlısı

6. 3000 liradan 6 bin liraya çıkacak ve her ay güncellenecekmiş ) gelsin paralar

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Ansgr 13-14 ay önce 5-6 liraydı, nerden nereye geldi, bu karlılık devam etsin 2 sene sonra nereye gideceğini az çok tahmin edebiliyorum, bu enflasyon bu ülkeden kolay kolay gitmez, sigorta şirketleri karlarını patlatarak devam edecektir, bu da fiyata yansıyacak... Kaskoyu 23 bine yaptırdım ansgrdan, gerisini siz hesap edin 2024 de dask sona erecek zas ile yola devam daha karlı daha çok prim tutarı isteyen dal.... Hadi hayırlısı
    Her konuda avantajı var sanayi şirketlerinden ytd.Artık girdim boğazıma kadar derler ya olmak yada olmamak onun gibi olmazsa sağlık olsun der geçerim.Anadolu Sigorta düzeltme sürecini yaşamaya devam ediyor fakat sert hisse kısada bir anda 40 üzerinde kalıcılık sağlayabilir yapısı öyle ytd.

Kasım ayında açıklayacağı 3,çeyrek bilançoyu görmek gerekir.
    2 ay civarı var F/K 5,21 PD/DD 2,22 bence uygun hareketsiz beklerim ytd.
    2 tane tavan yaşamışım Anadolu Sigortada bırakmam para kazanmaktan daha önemlidir.

Sayfa 95/188 İlkİlk ... 45859394959697105145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •