Sayfa 95/581 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 753 - 760 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alıntı Originally Posted by firtina55 Yazıyı Oku
    birileri metroyu kullanarak galip geldi havası yarattılar.
    kısa sürede gerçeğe dönüldü......
    gerçekleri izleyip göreceğiz.
    yarın beklenen bilanço ilk gerçeklik olacaktır........
    bilanço gerçeği geldi......olumlu bekleyen var mı idi ???
    yok
    bu gerçek alındı mı ??
    evet...
    şimdi yeni ufuklara açılma vakti..
    bedelli parası ??
    bilançoya konulmayan prestij satışları ??
    bunlar satın alındı mı ???
    hayır..
    bekleyip filmin son perdesini göreceğiz..........
    zaman
    3-5-10 ay nedir ki bir hissede.......
    iyi geceler.....
    Galip gelmekte var..
    Mağlup olmak ta.......
    sahtesi de gerçeği de ......

2.  Alıntı Originally Posted by leonardo86 Yazıyı Oku
    şu prestij satışları nasıl yansıcak yada ne zaman ?? zarar yazıp yeşile dönen kağıtlar var ama tabi ostim bu yarın açılış eksi olur garanti.sonra bakarız artık
    nasib kısmet neyse o olur...

3. Bişi olmaz diyelim o zaman olur. Takas iyi değil ama Ostim bu galipde sever bilirim ayda birkaç kez uğrar

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    net dönem karı veya zararı..-8.733.244
    bilanço beklediğim gibi geldi..en kötüsü geride kaldı...artık önümüze bakacağız...
    Bu tabloda bedelli yok...ostim prestijin satışları yok....
    yıl sonu sermayesi kadar kar açıklayabilir....beklentiler yükseldi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Kar Geçen yıla göre iyi görünüyor, emektar in beklentisi satın alınırsa bizi mest edebilir..

Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by borsa tilkisi Yazıyı Oku
    Zaten bilanço iyi gelecek olsa böyle gerine gerine satmazlardı. 1.68 den beri kademe kaldırmadan gelen tüm alışlara verdiler. Eğer biraz umut olsa yapmazlardı sanırım . Ya düşükten alacaklarını biliyor/umuyorlar ya da çok bıkmış millet fiyata bakmadan alıcı bulunca satıp kaçıyor..
    İlginç bir hisse en geç yarın bilanço gelecek tabanlarda sürünüyor.....
    depoyu doldurmak isteyen için ...
    bilanço her zaman belirleyici olmayabiliyor. tahtanın halinden zarar açıklayacağı biliniyordu/ bekleniyordu. Defter değeri 0,9 dan işlem görmekte.
    Mesela dün PENGD külliyen zarar açıkladı ancak artı kapattı. Bilinen/beklene bittiğine göre....
    %61 i halka açık % 50.1 ini alan şirkete ve mülklerine /tesislere sahip olabiliyor. 54 mly sermaye var cari fiyatlar ile 40 milyon koyan OSTİM e sahip olabiliyor...
    Şirkette söz sahpi olanlar/patronlar düşünsün de mallarına sahip çıksınlar üç beş KY yı ütme peşinde koşmasınlar. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmakta var işin sonunda... yıllarca KY nın alın teri emeği ile kazandığı üç beş kuruş yatırımını kapacağız diye uğraşacaklarına işlerine baksınlar...
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

7. Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"

8. Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"

Sayfa 95/581 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •