-
2 milyon yatirimcı gelmiş...
Ne zaman ögrenecekler borsayı diyordum, eğitim başladı.
Yarın da devam gömmeye...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Arçelik ve Dohol dışında BİST 30’da taban olmayan hisse yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Bist 30 taban oluyorsa devamı gelir, bunun örnegi çok...
En azından çarşamba kurultay ve kabine beklenecek..
Sn damat bey hazretleri yeni görev verilir o da şükranlarini sunarsa hareketli gunler hayırlı olsun...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan: Kısa zamanda Cuma günü olan kur seviyesine geri döneceğini düşünüyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Moody's: Sürpriz TCMB başkanı değişikliği not baskısını artırır - bloomberght.com
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda (TCMB) yaşanan görev değişimiyle ilgili olarak yayımladığı değerlendirmesinde söz konusu sürpriz değişikliğin not baskısınır artıracağını belirtti.
Kuruluşun değerlendirmesinde, önceki TCMB Başkanı Naci Ağbal'ın görevinden alınmasıyla birlikte özellikle 11,2 milyar dolarlık net portföy akımı başta olmak üzere sermaye akımlarının kısa vadede tersine dönebileceği vurgulandı.
Değerlendirmede dolar ve altın cinsi tutulan mevduatların daha fazla yükselerek TL üzerindeki baskıyı artırabileceği de ifade edildi.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/moody-s-...rtirir-2277122
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
TCMB/Kavcıoğlu: Ekonomimiz güçlü temeller üzerinde yükselecek-Habertürk
-
TCMB/Kavcıoğlu: Paydaşlarla iletişim kaynaklarını etkin tutacağız-Habertürk
-
TCMB/Kavcıoğlu: Önümüzdeki dönemde büyük bir özveriyle, yatırım, üretim ihracat ve istihdamı artırıcı sürdürülebilir büyüme için gerekli koşulların oluşturulmasına katkı sağlayacağız-Habertürk
TCMB/Kavcıoğlu: Şeffaflık ve öngörülebilirlik ilkesiyle çalışacağız-Habertürk
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri