Hele şu 12 aylık karın bir etkisini görelim ilk üç ayın hesabını sonra yaparız.Daha mart sonuna çok var sn meteor.Ama en azından şunu görüyoruz ki o kadar baskıya rağmen dolar kuru baskılanamıyor ilk üç ayda da kambiyo karı yazacak.Bu neden kkm ye başvurmuyor onu da anlıyamadım ya neyse.
Burası rüştünü ispat edeceği yer..
307 direncini geçerse, limit is the sky olur...
Endex e gore hareket etmeye başladık. Düşerse düşüyoruz. Çıkarsa çıkıyoruz. Buraya kadar endex ile paralel geldik çünkü. Bilançoyu fıyatlamana gerek yok.. Daha çok vaktımız var. Dun karanlık oda da 2 kademe aşağı bas. Soran olursa bugun artıdayız...İnfo daki arkadaşı tebrik ediyorum. O ne ısterse onu yaşıyoruz malesef...
Bugün artık holdingin ve denizciliğin Muhasipleri xxx ve yyy beyler vergi dairesine bilançolarını sundular ve çaylarını da içip şirketlerine döndüler.En geç kapanış sonrası kapa gönderirler muhasebe servis sekreterleri.Hayırlısı olsun.
Asıl Martta görüşürüz.
.
Syg
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Baltıc dry bugün ne oldu bilen var mı arkadaşlar.
vergi finansallarının açıklanması 25 şubata ertelendi
Yer İmleri