Sayfa 95/987 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Geçen hafta

Faiz haram, nas orada.

1 hafta sonra

Dolarını sat faize yatır,

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
    Dolar yükseldikçe yalakalar ihracat artıyor,cari açık düşüyor diyordu,şimdi düştü yine yüzleri kızarmıyor heyt be ireis çok yaşa diyorlar,tam Aziz Nesinlik iş.

3. dediler ya, foreplay yaptık.. asılı geliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bu doların bu kadar düşmesi ilginç,var mutlaka bunun arkasında bir çabanoğlu...18'e kadar çek mala,mülke zam yapmaya müsade et peşi 11 seviyelerine indir,dolar 11-12 sabitlenirse gelen zamlar ne olacak bakalım...bekleyelim bakalım iktidar ne yumurtlayacak.
    Arka kapi olayi, en iyi bildikleri is.
    Mb den kamu banks
    Kamu banks den piyasaya.
    Surdurulebilir degil ama.
    Herkes satip faize kosuyor algisi yaratilmaya calisiliyor.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Yukari yönlü genel gecer havada nasil longcular sanal poz acti ise dusustede shortcular sanal calisiyor destek atiyor tiyatroculara, borsa artiya gecti bugün bu cok önemli tepede ikende birden kirmiziya dönmüstü bunu belirtmek istedim...

Ttiyatroculara not: elimdeki fizikilerimin maliyeti 5 küsür eger ben dövizden para kazanmak maksatli yapsaydim simdiye satmistim ben yatirimciyim bunu anlayin artik...

Trader mantıgi ile is yapiliyor kimoskoca cipa para coin gibi muhlis tuccar hisse senedi gibi yapmayin etmeyin ne afaki ciksin ne dussun..yazik oluyor

6. Bankalarda faizlerin çok yükseldiği söyleniyor. Bu yeni ürün ile ciddi usd satılıp mevduat bağlansa TL likiditesi artıp faizlerin düşmesi gerekmez mi? Niye faizler artıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Bankalarda faizlerin çok yükseldiği söyleniyor. Bu yeni ürün ile ciddi usd satılıp mevduat bağlansa TL likiditesi artıp faizlerin düşmesi gerekmez mi? Niye faizler artıyor.
    Kime guvenip te dolar satacaksin, bunlara mi, bankaya mi ?

8. Cok tehlikeli bir is yapildi.
    Bu doviz korumali faiz isi geometrik sekilde hazineyi bosaltacak. (Oderlerse tabi)
    Tum plan doviz duzenli duserse cok katilim olursa uzerine kurulu.
    Eger artarsa, millete verecegin faizin uzerine kur yukselmesinden fark, onlari odemek icin para basacaksin o enflasyonu kudurtacak TL degersizlesecek doviz daha hizli artacak farklar buyuyecek, patladigi yerde kalacak.
    Yani dovizin artmasi ihtimalinde cok tehlikeli bir loop var.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 95/987 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •