Sayfa 95/181 İlkİlk ... 45859394959697105145 ... SonSon
Arama sonucu : 1441 madde; 753 - 760 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1. Aynen öyle. Maşallah diyelim..

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Maşallah döke döke gidiyor...hikayesi olan şirketleri herkes bulamaz yada bekleyemez...
    Syn metehan neye dayanarak döke döke gittiği yorumu yapıyorsunuz takaslarına bakarak mı ? Bizimle de paylaşırsanız sevinirim. İyi günler. Ytd.

3. Seans içi hareketlere göre demiştir. Ama iyi teknikçi dökülmekten ziyade dün ve bugün ilave mal almıştır. Çünkü teknik olarak kanala değip yukarı kaldırdılar...

4.  Alıntı Originally Posted by gençyatırımcı Yazıyı Oku
    Syn metehan neye dayanarak döke döke gittiği yorumu yapıyorsunuz takaslarına bakarak mı ? Bizimle de paylaşırsanız sevinirim. İyi günler. Ytd.
    Tabiki söyliyim iş yerinden iki arkadaşımı döktü sabah... Satmayın kısa vade düşünmeyin dedim bizzat aldırdıgım halde...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. Takaslara bakarak işlem yapan varsa avucunu yalar onuda söyliyim... Benim bile üc tane kurumdan al sat yapıyorum profesyonel neler yapıyordur...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. Ben de sattım. Bereket versin kazandırdıklarına, teşekkürler yuropavır.

Kendimi avutma şeysi : Benden alan da kazansın.

Herkese bol kazançlar :

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Ben de sattım. Bereket versin kazandırdıklarına, teşekkürler yuropavır.

Kendimi avutma şeysi : Benden alan da kazansın.

Herkese bol kazançlar :
    Bereketli olsun muhakkak düzeltme olur ama bi z hancıyız...

8. Allah bereket versin kısa zamanda iyi kazandık beklememize değdi, ortaklara hayırlı olsun

Sayfa 95/181 İlkİlk ... 45859394959697105145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •