Sayfa 95/643 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 5138 madde; 753 - 760 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Epeyce bi guclendi, acaba bilanco sizdi mi??

Acaba beklentilerden iyi mi gelecek??

Acaba TUPRS gibi dolgun bir temettu mu aciklayacak aksama???

Acaba sevinc cigliklari mi attiracak bize???

Parende atamam omuzum agiriyor zira
    bu bilancodan hic umudum yok, bence nakit akisi kotu gorunecek temettu nisanda cikti kasadan, dayak manyagi olduk zaten alisigiz
    Yazdıklarımın hiçbiri al-sat-tut önerisi değildir.

2. FROTO - Ford Otosan

Piyasa beklentisinin bile %20 altında net kar epey kötü oldu.

Net Kar: 5,976mnTL
    Konsensus: 7,202mn TL

Satışlar düşmüş ama bilhassa favök ve doğal olarak net kar fena düşmüş.Esas faaliyet karı ise adeta çakılmış.

TMS 29 enflasyon muhasebesi etkisi yine pozitif çalışarak 10,5 milyar parasal pozisyon kazancı yazmış,bu reel bir kazanç değil ama net kar hanesinin zarar olmasını engellemiş.Yoksa 4 küsür milyar zarar yazacakmış şirket.

Maalesef daha yeni başlıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Bilanço beklenene yakın geldi... Karda %19 luk bir gerileme var.. Kurun gitmediği düşünülürse normal.... Ben beğendim.. pd/dd değeri ve fk tarihi ucuz seviyelere yakın ..kar düşüşü bence fiyatlarda..sıkıntı yok... Artık ilk durak 1800 lere yolculuk başlar umarım..Tabi yarın piaysanın ne tepki vereceğini bilemeyiz... Günlük bakmıyorum olayalra..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Hedeflerde sapma yok, ben ona bakarım ;)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Şirket karın düşüş nedenlerini açıklamış....

[IMG][/IMG]
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Piyasa beklentisinin bile %20 altında net kar epey kötü oldu.

Net Kar: 5,976mnTL
    Konsensus: 7,202mn TL

Satışlar düşmüş ama bilhassa favök ve doğal olarak net kar fena düşmüş.Esas faaliyet karı ise adeta çakılmış.

TMS 29 enflasyon muhasebesi etkisi yine pozitif çalışarak 10,5 milyar parasal pozisyon kazancı yazmış,bu reel bir kazanç değil ama net kar hanesinin zarar olmasını engellemiş.Yoksa 4 küsür milyar zarar yazacakmış şirket.

Maalesef daha yeni başlıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    siz hep adetlerin de düşeceğini yazdınız ancak görülüyor ki adetlerde çok değişiklik yok , şirket adet beklentilerinde de değişiklik yok ... bilançoda net kardaki düşüş sn human ın belirttiği gibi bence de kura bağlı normal ...

kendi adıma döviz tutana kadar ford tutmaya devam ederim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    1800 hareketi baslasin..

Bir de temettu haberi bekliyoruz TUPRS gibi..

Mateus rosemi acarim duty freeden gecerken aldigim.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bunun üzerine bilançoda cacık gelirse yandı gülüm keten helva derim. Bu işin sonu eregl ye benzemez umarım. eregl yi 2.5 doların üzerinden bir bıraktılar 2 sene önce 1.2 dolara kadar düştü. Bunda da 38 den bırakmış gibi duruyorlar şimdilik . eregl gibi yapmaya kalkarlarsa 20 doların altı bile olası. Bu bilanço ve sonbahar temettüsü önemli.
    Pandemi kalkışından beri 200 günlüğün üzerinde. 200 günlük ise 840 larda falan. Bunun altına inip hemen toparlamazsa başka bir dünya oralar.
    Esas faaliyet geçen seneye göre resmen çakılmış yarı yarıya erime var.Geçen sene ki 3 aylık döneme göre ise daha fecaat
    Ciro da bile düşüş var. Ne yazıkki kötü bilanço 3ç de de değişen birşey olmayacağını düşünürsek sonbahar temettüsü suratları epey bi ekşitebilir gibi duruyor . DUDU sonbahar temettüyü pas geçebilir diye şerhimi koyim ben. Sonu gitgide eregl ye benziyor sanki.

Sayfa 95/643 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •