Sayfa 95/238 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Teknik merkezi

1. Birazdan bazı teknik paylaşımlarda bulunacağım

Diğer topic sakinlerinden ricam , bugün saat 17:00 a kadar bir şey paylasmamaniz

Ziyaretçiler bi baksın yorumlasin

Sonra kenara cekilecegim , paylasimlara birlikte devam ederiz

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

2. Yarım saattir koyduğum graflari arıyorum , 78 nolu sayfadan çıktı

Amma doldurmusuz

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

3.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    öncelikle şunu belirtmek isterim , bu vadeli piyasalarla ilgilenmeyeli çok oldu

sadece hobi olarak takip ediyorum

buradaki paylaşımlarım hisse alan satan yada vadelide al\sat yapan yatırımcılar açısından , kendi teknik senaryolarına destek olarak belki kullanabilecekleri kendi olası teknik senaryolarımdır

bu iş biraz da rakıya benzer yani şişe de durduğu gibi durmaz

şimdi yeni bir paylaşım ki bu paylaşımım da teknik olarak yukarıdaki düşüncelerimi destekliyor

grafiğimin adı: Yakaladım oni SANIRIM

kırmızı ve mavi çizgilerin eğimleri virgülden sonraki ikinci üçüncü basamaklarına kadar eşittir

şimdi bu neydi ? öncelikle hem ona hem de güncel durumuna bir bakalım , görünüm ne alemde

evet , bu grafik döviz sepeti bazlı ( (dolar + euro) /2 ) bir grafik

yakalamışmıyız oni ? sanırım yakalamışız gibi gözüküyor

tabi bunun tobo formasyonunu doğurma riski vardı ama formasyonları zerre kadar ciddiye almadığım için o olasılığı değerlendirme dışı tuttum

kaldı ki tobo olsaydı dahi , mavi üst bandın stop reverse olması gerektiğinden , ne mokum formasyonu olduğunun bir önemi yok idi

4.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku

bu da

yukarıdaki iki grafın yani abd 10 yıllık ile bist30 un oranlanmış hali , yada başka bir deyişle abd 10 yıllık bazlı bist 30

görüldüğü gibi soluk benizli misafir arkadaşlar , eylül ortasında ellerini garantilemişler

o zamandan beri okey bekliyorlar , o sıra dolar 3,40 larda idi ve 8 ay önce yani 2017 ocakta sattikları dolarları 3,9 dan itelemişlerdi millete

bu ara zamanda aslan payı ( doları da hesaba kattığımızda ) alındığı için , eylülden bu yana borsa ve vadeli üstüne oynuyorlar

soluk benizlilerin eylülden beri okey döndüğünü belirtmişim

ABD 10 yıllık bazlı grafımızın son durumu

5.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku

gerek dolar gerekse de tl bazlı graflar balatayı sıyırma noktasına geldiler , özellikle tl bazlı ittirip duruyor ancak çok da ön yargılı olmamak lazım

neden ? cünkü bagajda yedek baskı balata bulunduruyor olabilir pala

Dolar ve tl bazlı graflarımızın son durumu

tl bazlı graf eğimli olan mor renkli grafik trend çizgisi ile mavi ana trend çizgisinin kesişim noktasından itibaren herif grafı zorlayamadı

dolar bazlı grafta da 39,5 derecenin üstü , yüksek ateşten havaleye gidebilir demiştim

ateşini düşürdüler

dikkat ederseniz o grafik de tl bazlı ile benzer şekilde işlemiş

yani eğimli mavi köpük çizgisi ile siyah tepe çizgisinin kesiştiği noktada serumu bağlamışlar
    şimdi ,

şu grafikleri , içine bir şey karıştırmadan saat 17:00 a kadar kısık ateşte pişirelim

sonra mutfak sizin
    Son düzenleme : viper; 03-02-2018 saat: 13:53.

yakaladım oni nin
    indikötör hali.

garan

aylık

yada böylesi.
    işctr

GARAN
    GÜNLÜK GRAFİK
    SİSTEMİN SAT VERDİĞİ YERDE GELEN ALIMA BAKIN.

BU BİSTE ÖZGÜ BİR HAREKET.....

Sayfa 95/238 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •