1988 yılında Almanya'nın Rammstein kasabasında gösteri uçakları manevralar sırasında göstericilerin üzerine düştü. Uçakların içinden dökülen kerosin patlama sonrası neredeyse tüm göstericileri diri diri yaktı. 71 kişi hayatını kaybetti.
Almanya tarihinde çok önemli bir kazadır. Bu kazaya atfen Rammstein grubu kurulmuştur. İlk şarkıları Rammstein Rammstein şarkısıdır.
Bu yazıda gösteri uçağı yerine çok daha büyük bir 747'nin göstericilerin üzerine düşüp çok sayıda kişiyi diri diri yakacağı ima ediliyor.
Rammstein'ın meşhur şarkısı için:
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Iscep dolar
6.70/6.20
şu iki mesajda sana ait demiAlıntı Originally Posted by forexci
BIST full buy varantlari fulledim,
Dolar full sell varantlari fulledim ,
DAX full sell varantlari fulledim ,
Krdmd full buy varantlari fulledim,
Hepsine Yüklü girildi,
Bakalım ya batacaz yada valizleri topluyacaz kazançları Kıbrıs'ta 5 e katliyacaz, herkese acayip şans dilerim,
durum bu olunca
POZİSYON adamı böyle konuşturur
Cuma gününden beri moralim düzelsin azıcık da gülebileyim diye A haberi izlerken ben bugün bu mesajla bir umut buldum. Canı gönülden inşallah diyorum 5.5-6.00 arası bütün bedenimle ve ruhumla dolara girmek için. Dolarda terste kalmak bile TL de olmaktan iyi benim için. En azından dolar bu iner de çıkar da deyip beklerim.
Keşke haklı çıksanız. Keşke bu hesapları patlatmak için piyasa kurucuların oyunu olsa ama bana hiç öyle gibi gelmiyor durum. Katar parasının gölgesi ya da gelirse kendisi ne kadar sakin tutabilir ki piyasayı. Taşıma suyla ne kadar döner bu değirmen. 22.00 kaybolmayın. Takipteyim.
Sunu merak ettim
Kapalicarsi taksim su an 6.18 den satiyormus
Piyasa acik olsa topla piyasadan sat bankaya
Ama haftaici makas daralir ve saniyesinde oynuyor kur ama aklima geldi iste
Yer İmleri