Enflasyon neki iktidar için,rakam ve kelimeden ibaret,istedikleri şekilde at koşturuyorlar, katlamalı zamlarda şahane onlar için,nasıl olsa bu millet top yekün onlara çalışıyor rahatları bozulmasın,huzuru bozulmasın diye,dün gece trol çomarın biri şöyle diyordu investingde
(Reisi allahtan daha çok seviyorum hatta allah kim tanımıyorum o derece reisi seviyorum keşke onun yanında çalışsam hayal işte benim ki neyse)...böyle kişiler olduğu sürece şımarmalar devam bir müddet daha,tabiki sonrası var,Erbakan ne diyordu,kansızmı,kanlımı olacak![]()
Ayvanın Turpların büyükleri daha heybede.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Paracıklarımız fonda eriyor Enflasyon oranına göre,bırakın %50-80'ni 50'ye göre bile dipteyiz,iktisatçılığımızı unutturdular bize,hani bir söz vardır,olma cahille muhatap eder seni kendisi gibi cahil,ol alimle muhatap olursun alim![]()
Kayseri'de Adamantium rezervlerimiz var diye okumuştum ortaokuldayken. Karlofça Antlaşması 2071'e kadar sürdüğünden yabancılar çıkarmamıza müsade etmiyorlarmış.
Kanal istanbul güzergahında gömülü altınlar var onlar açığa çıkmasın diye kanal istanbulu istemiyorlar denmişti.Diyen de inanılmaz ama baya saygın bir adamdı.Aslında bu kadar cehalet kasıtsız olamaz,sanırım truman şovdayız bizden başka herkes işin içinde bizi seyrediyorlar,bu hıyarlar aman uyanmasın diye uğraşıp duruyorlar.
Yer İmleri