Araziler araplara verildi , gorevini tamamladi , yapmaya gerek kalmadi
Araziler araplara verildi , gorevini tamamladi , yapmaya gerek kalmadi
9 yıla kalmaz insanlık bilimdeki
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bloomberg i izliyorum.
Borsaya para girişini tartışırken Ruslar mevzusu geçti.
Kanal değiştirdim.
Halk Tv de ise Afganistan dan gelen uyuşturucu Türkiyenin kavşak nokta olduğunu anlatıp Van da 10 bin Tl olan uyuşturucu İstanbula geldiğinde 50 bin oluyor deniyor.
Tekrar Bloomberg i açtım. Net-hat noksanla bir ayda 4.5 milyar geldiği söylendi.
Ya ekonomi bu kadar kötü durumdayken borsaya bu kadar para nereden gelir? diye düşünüyorum....
Bulamadım...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Şeratla yönetilen El Kaidenin gelirinin uzun yıllar uyuşturucdan geldi söylendi.
İran Devrim muhafızlarının göçmenleri çetelere sattığı, onların da işkence yaparak ailelerden fidye istedikleri söylendi.
Şeriatla bile yönetilerin müslüman ülkeler böyle ise diğerleri nasıldır?
Bir de Cübeblinin bekar olarak ölen kadınların cennette şehitlere ikram edileceği resmi sosyal medyada dolaşırken insanı dinden soğuttular.
Şimdi bu kadınlar yaşarken ne hissedecekler?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
https://m.youtube.com/watch?v=hjcf1UzkjKg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kendin vermişsin cevabı. Cevap yazdıklarında. Sokakta bile konuşuluyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.
Arkadaşlar bahane got gibidir herkeste bi tane bulunur.
Davul çaldık bu borsa bedava hiç bilmeyen bi fon alsın diye. Şimdi yok o parası yok bu parası. Ucuzdu ozetle ucuz malı gelir biri alır ( ama bizim millete ucuz mal satamazsin zirvede gelir alır )
Ne parası olacak para basıp duruyorlar onun parası. Daha da alsa ne diyeceksin 5000 e kadar sürse sürer durduracak güç yok...
Yer İmleri