Sayfa 954/976 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Teknik grafik ve muhtemel senaryo
    “Risk almayarak riskten kaçınanlar, aslında risk alanlarla aynı şeyi yapıp risk almış olurlar.”
    Peter Drucker

2.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    https://www.resimag.com/p1/74c4303ef343.png

pasta

BU GÜN MÜŞ OGÜN

takas analizi candır
    BOA o gün alım yaparak tahtayı ipten aldı ancak birkaç gün sonra kusması taşıyamayacağına mı yoksa silkeleme mi yaptığını bugün ya da yarın anlarız
    “Risk almayarak riskten kaçınanlar, aslında risk alanlarla aynı şeyi yapıp risk almış olurlar.”
    Peter Drucker

3. 2.78 destek altı sıkıntı
    Elimde bir miktar mal var 2.70 altı kol keserim.
    Peter Drucker

4. Teknik grafik ve muhtemel senaryolar

Mini bir ikili dip yapıp 2.96 ya çıkabilme ihtimali halen var ancak orayı kırıp geçmesini beklemiyorum . oraya çıkarsa ihtimalleri güncelleriz .

2.72 den dönemezse bu olasılık iptal olur.

Alttaki destek hattı 2.58de burası aynı zamanda 200günlük ema ile kesişiyor.
    Kağıt buranın da altına gelirse ,tahta sahibi malı uzunca bir süre taşımanızı istiyor demektir. Amiyane tabirle kitlemiş olur.
    Peter Drucker

5. aylık hdfgs grafiği....hisse fiyatı kritik yerde....düşüş trendi devam ediyor bu anlamda ya yukarı kıracak yada yeni düşüş alt bandı hedefleyecek...buda 2,5 civarı....düşüş kanalının dışına çıkmadığı sürece yukarı fiyatları konuşmanın anlamı yok....şuan için aşağıda 2,5...1,76...1,03 tl sıralı destekler....düşüş kanalının dışına çıkmasını beklemek gerek....ytd

6. düşüş kanalini kirmasini bekliyorum.genel hava bunu destekleyecektir.ytd

olabilir

Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    kendine çok dert ediniyorsun , bununla yaşanmaz sat kurtul ,bizde işimize bakalım muralimizi bozma
    nede olsa girişim sermayesi ŞİRKETİ GİRİŞİMMMMMMMMMMM

8. yeni taşıyıcılar arıyor sanırım tahtacı ...
    kimse bu virüsü taşımak istemiyor gibi ky artık yemiyor... "gel gel üsküdar üsküdar "yapmaya devam et bakalım tahtacı...
    ben kendim şahsen 3 üzerine çıkmadıkça alım yönlü kesinlikle olmam ... isterse" aya üs kuracagız" desinler.
    nasıl bir tahta her alan neredyse zararda...

al-sat değildir.

Sayfa 954/976 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •