Sayfa 954/987 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Demirbank ta taş gibi hisseydi, koca banka di mi.Binlerce lot ekranda rakamlardan ibaret oldu .Bak bak dur.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Adı üstünde kur korumalı kura karşı koruyor enflasyonla alakası yok.Ha bu enflasyonla kura basarsak bu cari açık ne olur,gavura nasıl mal satarız derseniz o zaman iş başka.Rufailer şu ara dövizi tutmak zorunda ,bizim halk kriz dendi mi ilk dolara bakar, o nedenle dolar mühim.Ama netice değişmez bu iş karakolda biter,hafiften parayı fiziki olarak hissetmek lazım,yoksa bunlar ekran rakamı olarak kalabilir,aynı enflasyon gibi aynı kur gibi sadece ekran rakamından ibaret paralarımızla başbaşa kalabiliriz
    vatandaşın cebinden çıkmış şirketlerin cebine ve bankaların kasasına girmiş ışıldak ekonomisinde
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4. elimde para var ne alacağımı bilemiyorum. arkadaş böyle iş olur mu işte tasarrufsa tasarruf ayrıca faiz bile almıyorum daha ne istiyorsun sen her gün benim paramın değerini eritiyorsun hadi bu da yetmiyor açıkladığın enflasyon oranlarıyla maaş artışıma etki edip refahımı dibe çekiyorsun. valla söyleyin ya ne alayım ben bu tl denen para birimiyle.

O zaman HSBC ile satış görüşmeleri başlamış haberi yayılınca 100K usd portföyü komple demire gömmüştüm..6.8 tavan çözülünce hepsini tabana yazdım ...Kısmetli adammışım ki Demirbank kendisi tabandaki hisseleri kaldırdı ve tabanı çözdü benim mallarda gitmiş oldu...Yoksa donsuz kalmıştım...Hey gidi günler hey...MB adamı fonlasa Demirbank HSBC ye 2 milyar Dolardan satılacaktı 300 milyona gitti üzerine devlet kasasından sermayede koyarak İngilizlere peşkeş çektiler....

Ne hikmetse o zamanda MHP iktidar ortağıydı

Neyse hayırlısı

Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    elimde para var ne alacağımı bilemiyorum. arkadaş böyle iş olur mu işte tasarrufsa tasarruf ayrıca faiz bile almıyorum daha ne istiyorsun sen her gün benim paramın değerini eritiyorsun hadi bu da yetmiyor açıkladığın enflasyon oranlarıyla maaş artışıma etki edip refahımı dibe çekiyorsun. valla söyleyin ya ne alayım ben bu tl denen para birimiyle.
    Cevabı olmayan bir soru bu.
    Belki de harcamak en iyisi.
    Sürekli ertelediğiniz bir harcamayı yapabilirsiniz belki.
    Bilgisayar almak, mobilyaları değiştirmek, yurtdışı tatiline çıkmak gibi.
    Belki fiziki altın, uzun vadede faydalı olabilir.
    Kısa vadede hep eriyor maalesef.

TCMB: TCMB 2021 yılı dönem kârı üzerinden kâr payı avansı ödenmesine ve 2020 yılı kârından ayrılan ihtiyat akçesinin dağıtılmasına karar verilmiştir.

45 milyar Türk lirası kâr payı avans tutarının, 4,3 milyar Türk lirası ihtiyat akçesinin hissedarlara dağıtımına başlanmıştır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Conilere yine çakmaya başladılar.

Ayıltıp ayıltıp, tekrar dövüyorlar.

Sayfa 954/987 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •