Demirbank ta taş gibi hisseydi, koca banka di mi.Binlerce lot ekranda rakamlardan ibaret oldu .Bak bak dur.
elimde para var ne alacağımı bilemiyorum. arkadaş böyle iş olur mu işte tasarrufsa tasarruf ayrıca faiz bile almıyorum daha ne istiyorsun sen her gün benim paramın değerini eritiyorsun hadi bu da yetmiyor açıkladığın enflasyon oranlarıyla maaş artışıma etki edip refahımı dibe çekiyorsun. valla söyleyin ya ne alayım ben bu tl denen para birimiyle.
O zaman HSBC ile satış görüşmeleri başlamış haberi yayılınca 100K usd portföyü komple demire gömmüştüm..6.8 tavan çözülünce hepsini tabana yazdım ...Kısmetli adammışım ki Demirbank kendisi tabandaki hisseleri kaldırdı ve tabanı çözdü benim mallarda gitmiş oldu...Yoksa donsuz kalmıştım...Hey gidi günler hey...MB adamı fonlasa Demirbank HSBC ye 2 milyar Dolardan satılacaktı 300 milyona gitti üzerine devlet kasasından sermayede koyarak İngilizlere peşkeş çektiler....
Ne hikmetse o zamanda MHP iktidar ortağıydı
Neyse hayırlısı
TCMB: TCMB 2021 yılı dönem kârı üzerinden kâr payı avansı ödenmesine ve 2020 yılı kârından ayrılan ihtiyat akçesinin dağıtılmasına karar verilmiştir.
45 milyar Türk lirası kâr payı avans tutarının, 4,3 milyar Türk lirası ihtiyat akçesinin hissedarlara dağıtımına başlanmıştır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Conilere yine çakmaya başladılar.
Ayıltıp ayıltıp, tekrar dövüyorlar.
Yer İmleri