ey kuyumcu kardeşim gaza gelip müşterilerin parasını basma taban olur borçlu kalırsın ora destek bura destek dolar çöp dolar neymiş deme...
ey kuyumcu kardeşim gaza gelip müşterilerin parasını basma taban olur borçlu kalırsın ora destek bura destek dolar çöp dolar neymiş deme...
Sabah BBHT'de mobilyacı vardı, Almanya'da 10 bin bizde 40 bin işletme var ama onlar kadar üretim yok diyor. Eleman da bulunamıyormuş. Sağlık sektöründe olduğu gibi her sektörde bilim kurulu olmasını önerdi.
Daha büyük işletmeler olsa daha fazla otomasyon ve daha iyi çalışma şartları olabilir. Büyük işletmelerde mühendis, sağlık, güvenlik vs eleman ihtiyacı da oluyor. Küçük işletmelerde ne iş olsa yaparım tarzı elemanlar daha şanslı oluyor ama o tip becerikli adam pek yok. Tasarım, imalat, pazarlama, satış, muhasebe, hukuk, finans, personel yönetimi, denetim vs bir iki adam yapıyordur.
Göçmen politikasını da eleştirdi, Dubai ve Almanya çalışma izni veriyor, iş bulamayanı kapı dışarı ediyor dedi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Sigaraya zam gelmiş memedabi
senin paraları toplayıp otogarda kartonsuz şekilde bankta yatmaktan kurtulmanın formülünü bulmuşlar. Her hafta zam yapsalar iki seneye artıya bile geçerler. muahhaaa
Hamdım Piştim Yandım
sp500, şöför atladı..KÜSKÜ formasyonu var..![]()
nasdak dipsiz kuyu gibi düştükçe düşüyor...
Russel 2000 indeksi daha küçük 2000 şirketten oluşuyormuş. Ortalama piyasa değeri 3,1 milyar dolar, medyan 1 milyar dolar denmiş.
Yabancı 500 milyon dolar altı şirkete çok büyük gelecek yok ise yatırım yapmaz bence.
>>>
The Russell 2000 is by far the most common benchmark for mutual funds that identify themselves as "small-cap", while the S&P 500 index is used primarily for large capitalization stocks. It is the most widely quoted measure of the overall performance of the small-cap to mid-cap company shares. It is commonly considered an indicator of the U.S. economy due to its focus on small-cap companies in the U.S. market. The index represents approximately 10% of the total market capitalization of the Russell 3000 Index. As of 31 January 2022, the weighted average market capitalization for a company in the index is around $3.1 billion; the median market cap is $1.0 billion. The market cap of the largest company in the index is $10.1 billion.[1]
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri