Sayfa 955/981 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    umarım iyi kapatır Sindoma .. ... bu arada tebrik ederim ..yiğidi öldür hakkını ver .. tepeden beri isabetli/doğru analiz ettin .. ..
    hala aşağı bir iğne bar atabilir .
    haftalıkta 2.75 benim için önemli bir bant bunun altında kapanışlarda eylül ayı içinde 2.62 doğru sarkma devam edebilir.
    Bence önümüzdeki hafta vadeli ile şekillenir oyun.Güzel yorumların için tşk ederim.Yolun bahtın açık olsun.
    bol kazançlar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Beni daytradeci olaraktan vobda kimse yenemez dayucuğum.
    Sana zahmet şu petoşu aşaya doğru yuvalarmısın, şort açtım da eccük o tahtadan da kazanayım
    İşte bu tam profesyonellik Ayasofya abi, teşekkürler

Kapattım şortumu
    Hamdım Piştim Yandım

3. grafik gayet guzel..grafige bakan aklıselim bir insan en azından bekle takip et.. sarı alçalan yukarı kırlılsın, kanal dibide gelebilir olasıdır.. izle der... bende hiç öyle aklıselimlik yok..hiç olmadı..illa bir küskülü dayak yenecek çamırda debelenilecek.. karakter yapı. etkili herşeyde ... kısmet.. ytd..

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    grafik gayet guzel..grafige bakan aklıselim bir insan en azından bekle takip et.. sarı alçalan yukarı kırlılsın, kanal dibide gelebilir olasıdır.. izle der... bende hiç öyle aklıselimlik yok..hiç olmadı..illa bir küskülü dayak yenecek çamırda debelenilecek.. karakter yapı. etkili herşeyde ... kısmet.. ytd..

Ben de dayak yemeyi seviyom zannımca.
    Bu arada kendimi tanıtmadım kusurumuza bakmayınız sn SEL.Ben Mahzun

https://www.youtube.com/watch?v=b_eduI_bLYI
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. spota bakıldığında 16.30 tuşa basılacak pastada 2 tarafta ekibiyle sahada bakalım bu bilek güreşini kim kazanacak alım tarafı yapıkredi yatırım , hcbc mi yoksa satım tarafı ış yatırım badem bofasımı kazanacak dayanamayan taraf değiştirir.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    spota bakıldığında 16.30 tuşa basılacak pastada 2 tarafta ekibiyle sahada bakalım bu bilek gücünü alım tarafı yapıkredi yatırım , hcbc mi yoksa satım tarafı ış yatırım badem bofasımı kazanacak dayanamayan taraf değiştirir.
    mal yedirmesi lazım düşmesi için önce uzun çubuk gelmesi lazım yukarı. kademeler boş mal satamıyor pek gibi.

2 haftadır bunu yaptı.

7. Burdan bi gomerlerse var yaa üffff

8. Herif çuvalı dolduruyor, yönü tespit edemedim emme fena sokucak milleti çuvalda dikecek gibi duruyor.
    Flat devam şimdilik
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 955/981 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •