Sayfa 956/1004 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Dolar endeksinin bu yükselişinde bizde doların düşmesini nasıl açıklıyoruz? Neden düşüyor acaba, ben ekonomist değilim de, anlamlandiramadim!
    Basit. Gün kurtarmak için çocukların ve torunların geleceğini satarsanız o gün sıkıntı yokmuş gibi yaşarsınız. Acısı sonra çıkar.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Dxy evet dip çalışması yapmış görüntüsü var bende 91.04 çok önemli demiştim.. orayı da geçti..gel gelelim dolar ülke de neden düştü..
    Acaba balonmuydu... aynı spot hisseler gibi..ya da fk pddd si mi yüksekti..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dibi delik MBnin olduğu yerde döviz fiyatlarını balon olarak tanımlamak bana göre çok büyük bir hata olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Taktik yıllardır aynı hemen hemen. Güçlü dxy'de tl ralli ediyor. Yalnız dxy zayıflayıp euro ve altın yükselişe geçtiginde katmerli yükseliş oluyor. Psikolojiye oynadıkları açık.

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    hisse senetlerinin böyle anlamsızca çıkmasının örneği 2000 yılı zirvesidir..
    bana göre o zamanlar borsalar ya da şirket sahipleri 2001 krizini gördükleri için 2000 yılı zirvesini yaptılardı..ve kazandıkları parayı dolara bağladılar..şimdide benzer tablo var..belki bu sefer devlet eliyle bu durum yapılıyordur..dolarizasyon çözülsün ya da çözülmesin sonuç belli..
    daha önce başka konulara değinerek sizin bahsettiğiniz konuya yakın bir şey demiştim.. devlet bir şekilde şirketlere yolu açtı ve borsadan alacağınızı alın, bende hepinizi destekleyecek güç yok dedi.. aşağıdaki yazıyı da spk başkanı söylemiş. tabi arada derede çarpılan paralar hariç bu rakamlardan..

2020 yılı sermaye piyasaları açısından önemli bir ivme kazandı. Şirketler birincil halka arz yöntemiyle 1.1 milyar TL, bedelli sermaye artırımı yoluyla 21.8 milyar TL fon sağladı.

5. paranın rengi, dini, imanı,ahlakı, şerefi olmazmış..
    ne biliyim Hasan emmi, yumurta bile alırken tavuğun nerde beslendiğini sorup alıyoruz..çünkü ne yersen o olursun..

Partinin sonunu gerçekten merak etmeye başladım. 2001 den sonra ilginç bir deneyim olacak.

7. bu arada dow endeksi de zirvesine tekrar dokunacak, son 200 puan kaldı, eğer zirvesinden tekrar satış yerse bizdeki zirve yenileme umutlarınız yok olabilir

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    çizgilerin anlamsız olduğunu haftalardır aylardır gösteriyorlar piyasada.. ve hızlılar.. sen "sinyal gelicek o zaman işlem açacağım" derken adamlar saatlikte başka günlükte başka bilmem ne de farklı şekilde zamanlamayla şovlarını yapmaya devam ediyorlar, sen almaya başladığında onlar satmaya sen satmaya başladığında onlar almaya başlıyor.. 30 kagıt var istedikleri şekilde kullanıp kendi ajandalarına uygun biçimde endeksi etkileyebilirler: yalnız burada herhangi bir sihir yok, zaten endeks demek ortalama demek adamlar sadece matematikle parayı birleştirip o ortalamanın istedikleri yönde gitmesini sağlıyorlar..

burada daha önce quant'lardan bahsetmişik.. büyük kurumsalların arka ofislerinde (back office) bu karakterlerin geliştirdikleri oyun pplanları uygulanıyor, yüksek hızda ve sineğin yağını çıkartırcasına.. sen bir hisseden güzel tulum çıkarmaya odaklanmışken adam seni likidite kaynağı olarak kullanıp başka yerden parsayı topluyor..
    Şikayet barındırmayan sadece masanın kurallarını ve masadakilerin yaptıklarını izah eden çok güzel bir tanımlama olmuş.
    Elinize, algınıza sağlık.

Esen kalın.

Sayfa 956/1004 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •