Sayfa 957/999 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dadaloğlu Yazıyı Oku
    Her trade yapan para mı kazanıyor bu dalgalı piyasada? Borsa'da mı kazanıyor? Tahvil bono piyasası'nda mı kazanıyor?
    Yok tabiki ..
    Doları geçen sene 4 lerden alan 6 lardan okutup mevduata geçip biraz para kazanıp sonra 5 lerden yine alıp 5.80 den tekrar satıp ucuz borsadan alabilecek babayiğit çok yoktur ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. 1.53 faiz oranı ile kredi çekip aylık ödemeli o parayı para piyasası fonuna koymak mantiklimı? Amac ileride oluşabilecek nakit ihtiyacına karşılık tedbir. Bu faizleri bulamama imkanı gibi

3. Su halkbank bugun 33 gun 23.50 oran balonmu. Baska bi arkadas ist esenler sormus 20.50 demisler

20,50 den yuksek oran yok piyasada

5.  Alıntı Originally Posted by candaslar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. 1.53 faiz oranı ile kredi çekip aylık ödemeli o parayı para piyasası fonuna koymak mantiklimı? Amac ileride oluşabilecek nakit ihtiyacına karşılık tedbir. Bu faizleri bulamama imkanı gibi
    ya ppf getirileri duserse su anda mevduattan 2 puan onde gecende teblihle ters repo oranini dusurduler

6.  Alıntı Originally Posted by candaslar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. 1.53 faiz oranı ile kredi çekip aylık ödemeli o parayı para piyasası fonuna koymak mantiklimı? Amac ileride oluşabilecek nakit ihtiyacına karşılık tedbir. Bu faizleri bulamama imkanı gibi
    Onun yerine şu andan itibaren harcamaları kısıp tasarruf yapmak ve bu tasarrufu ppf'de değerlendirmek daha mantıklı. Çünkü bu süreç biraz uzun sürecek. Geçmişteki krizler gibi kredi ile köprülenebilecek kadar kısa bir süreç olmayabilir olmayabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Dolarlarınızı bankadan çekin bence

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    neden ? gerçek den bir duyumun bilgin varsa lütfen bizimle paylaşırmısın

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Halkbank 23,50 güzel bence
    selam
    Bugun pff tabloyu goremedim
    Sizden ricam tabloya ANL yide ekleseniz

Sayfa 957/999 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız