Sayfa 96/631 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 5047 madde; 761 - 768 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. daha ne kadar bur da tutabilirsin....
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Fast Yazıyı Oku
    daha ne kadar bur da tutabilirsin....
    Emin ol daha cok tutar.Hicbir spek bu kagida girmiyor dikkat edersen.

3. 3 aylıkta 5 mayıs da hareket etti bana göre 5 temmuz gibi harekete başlayabilir bilanço için
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Fast Yazıyı Oku
    3 aylıkta 5 mayıs da hareket etti bana göre 5 temmuz gibi harekete başlayabilir bilanço için
    Bu mantikla olursa 5 Agustos Olur o zaman

5. Aslında ürün gamı portfoyü gelecek beklentileri iyi ama..emek ister....kimden??? Yatırımcıdan değil elbet...

6. Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

7. hadi hayırlı işler...
    Son düzenleme : Fast; 03-07-2017 saat: 16:23.

8. ameleliğe başladık bakem,100ğünlük ortalamanın üstünde kaldıgı sürece dikkat çekicektir,hacim şart emme
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 96/631 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •