-
yay geriliyorda ne tarafa gidecek bilemiyorum......bu hisse öngörülebilir bir kurumsallıga sahip degil
-
umarım solugu 1.80 lerde almaz
-
Spek henüz istediğini toplayamadı galiba. Tekniği bozmak için elinden geleni yapıyor
-
yaptıgı 2 tane %20 lik %30 hareketinde dikkat ettimde my net te en çok izlenenler arasındaymış....akla mal vermek için bir tezgah mı diye bir kuşku geliyor....bu hareketleri görünce
-
geçmiş olsun herkese ..geçmişe yolculuk başladı herhalde...mal alan büyük yatırımcı oldugunu düşünmüyorum aksine elinde mal olan kişi veya kişilerin mal verdigini düşünüyorum...her zaman geçerli kural takasta ilk beşte patronların agırlıgı varsa o kagıttan uzak dur demişler çünkü patron sadece kendisi kazanmak için işlem yapar....hayırlısı olsun zarar baya iyi ...kagıt b olurmu bilmem ama gelişen işletmeler pazarına aday.......
-

1 Ekime kadar biste ayak uyduracaktır..sonrasındaki bilanço haberi ne yönde etki edecek onu bekleyecegim..ytd değildir...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
1.80 gördük %10 ne güzel tabii bu şimdilik daha gelere gebe bakacagız ... hikayesiz kagıttan hikaye üretip avunmaya çalıştım sonuç ortada
-
Tahtanın sahibi benim demeye getirdi herhalde
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri