Çizdik bile...püren
@purengarbiyeli
İsmet özel'in dediği gibi: kendini hiç bir tarafa ait hissetmeyenlerin bu ülkenin kaderini çizeceğine inanıyorum
Çizdik bile...püren
@purengarbiyeli
İsmet özel'in dediği gibi: kendini hiç bir tarafa ait hissetmeyenlerin bu ülkenin kaderini çizeceğine inanıyorum
@erefefik
Gelismis degil de gelismekte olan ulke olmamizin temelinde bu yatar. Fakat bunu direk musadereye baglayamayiz.- Merkezi otoriteye rakip olabilecek güçlerin ortaya çıkmasını engellemek
Fatih Sultan Mehmet'in "kardesini oldurmeyi" kanun yapmasina baglayabiliriz.
Abdulhamit degil, Fatih Sultan Mehmet ve 2.Mahmut sorgulanmalidir.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 14-12-2017 saat: 06:34.
@erefefik
Bitcoin haindir...
@erefefik
Dücane Cündioğlu
@ducane
Yasadır: erkek sahip, kadın ait olmak ister.Barbaros Şansal
@barbarosansalfn
·
22s
@ducane adlı kullanıcıya yanıt olarak
Beyin fukarası ,faruq
@sockrats
·
21s
kes lan kafir **** vatan hainiSchizophrenic
@Sch1zophren1c
·
14s
Tanrı cinsiyetçidir. Toplumsal cinsiyet bu zihniyetin bir ürünüdür.Schizophrenic
@Sch1zophren1c
·
12s
Dini inançların kesinliklerine delik açıldığında, laiklik ışığı ile bireylerin yıkanması sağlanabilinir ve bilim devrimi başlayabilir, dinsel dogma`dan arınmış bireyler o ışığı söndürülemez hale getirebilir.Turkiye'nin tek filozofu benim gibin bir laf etmisti. Yakinda disil gucun ne oldugunu anlayacaksin...Barbaros topitopu da anlayacak...Schizophrenic
@Sch1zophren1c
·
11s
GERÇEĞİ aramak için, olabildiğince her şeyden şüphe duymanız gereklidir.
@erefefik
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Antalya sahillerinin yarisi onun degil miydi?
@erefefik
http://m.milliyet.com.tr/amp/avrupa-...mpression=true
Avrupa Birliği'nden Bitcoin kararı
Avrupa Birliği Bitcoin dahil olmak üzere sanal para birimlerinin kullanıldığı çevrimiçi döviz platformlarına, terör ve para aklamanın önüne geçebilmek için katı kurallar getirmeye karar verdi
@erefefik
Kaliteli adamdan siyasetci olur mu?TÜRKİYE GÜNDEMİ
@mahircanyldrm
·
1 sa
Kendisi hakkındaki 4 ayrı işte çalıştığı ve 75 bin lira maaş aldığı iddilarına yanıt veren AK Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül:
"Ben kaliteli adamım, 150 alıyorum, ne 75'i."
@erefefik
Yer İmleri