Sayfa 961/987 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Bu Ataturk heykellerine saldiranlara, o cevre insani mudahale etmeli.

Mahallede hirsiz yakaladiklarinda ne yapiyorlarsa, bu vatan hainlerine de aynisini yapmalilar.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    O değil de bu karadeniz ne bereketli yer mesut yılmaz ,reis,imamoğlu hep ordan.Bir karadeniz bir de malatya çok ilginç memleketler nasıl oluyorsa olumlu olumsuz tüm aktif insanlar oralardan çıkıyor mu diyelim,ordan seçiliyor mu diyelim,ordan yetiştiriliyor mu diyelim bilemedim.
    Havasına suyuna mı bağlamak lazım acaba.. ya da belki ırmağının akışına 🙂

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    beyaz dona kasada $ 215 yazıyorlar

beyaz donlular yuvarlak masa şövalyeleri

yaşasın beyaz donlular kardeşliği

[IMG][/IMG]

https://www.sunspel.com/us/mens-sea-...-mbox4711.html

https://www.sunspel.com/euro/
    Bu donu giyeni görürlerse ve donuda biliyorlarsa pek ihtimal dışı donunu alırlar.

Dündar kılıç,alaaddin çakıcı,sedat peker vs yani her alanda dominantlar

5. Dündar ceza öncesi son bir cila için son of imam davet etmiş konuk olarak

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Havasına suyuna mı bağlamak lazım acaba.. ya da belki ırmağının akışına ��
    Ben bir yerlere bağlayacamda, havalar baya soğuk yaşta ilerledi, bana rakı da vermezler orada.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben bir yerlere bağlayacamda, havalar baya soğuk yaşta ilerledi, bana rakı da vermezler orada.
    geçen gün trabzonlularla ilgli bir başlık vardı ekşide
    karadeniz kökenliler bile pek iyi konuşmuyorlardı kendileri hakkında..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    O değil de bu karadeniz ne bereketli yer mesut yılmaz ,reis,imamoğlu hep ordan.Bir karadeniz bir de malatya çok ilginç memleketler nasıl oluyorsa olumlu olumsuz tüm aktif insanlar oralardan çıkıyor mu diyelim,ordan seçiliyor mu diyelim,ordan yetiştiriliyor mu diyelim bilemedim.
    İlk kurtuluş harekatıda oradan başladı Atatürk ve Osmanağa,gönüllü Giresun alay 5000 kişilik 42-47,en önemlisi çepnilerin yoğun bulunduğu yer,çepniler Türk boyunun korkusuzlarıdır,zor anda devreye girerler,hani ak sakallar derya iktidar o öyle değil,değişik versiyonu 200.000 senelik gelenektir,onlarınki çakmasıdır guya onları amaç ortaya çıkarmaktır vs konu uzun,dahasıda var yada gücü,bu güç en son rus osmanlı savaşında kullanılmıştır,osmanlı devşirme olduğundan o savaşta bu güce karşı yenilmiştir çinliler gibi,çin kaynaklarında bu mevcuttur,osmanlı gerçekçi soy olsaydı şu anda yok olmazdı,Atatürk boşuna bu ülkenin sınırlarını çizmedi ona bu vatan çok borçlu ve bu vatan dünyanın ortasıdır özellikle buraya konuçlandırılmıştır,şu an duraksama devrinde olsa bile yine kurtarıcısı ortaya çıkıp dünyaya hükmedecektir,Atatürk ne der, Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Sayfa 961/987 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •