Ben uyudum uyandım HaberTürk programı devam ediyor. Moderator kadın değişmiş.
Ben uyudum uyandım HaberTürk programı devam ediyor. Moderator kadın değişmiş.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Batı, Rus un hem fakirini hem de zenginini sıkıştırıyor ki ,Putin içten devrilsin ,
Aslında çok şey öğretiyorlar ,yaptırım nedir ,nasıl olur iyi öğrenmiş olduk
Çin bile taraf olmaktansa çekimser kalıyor
tv de sürekli tartışmalara katılan kişinin , veyisin villasının yanında bunun da villası var ,boşuna çıkmıyorlar oralara
Askerde belki de levazımcıydı şimdi her şeyin uzmanı
Geçen liste yaptım, hangi uzmanlar çok çıkıyor diye, sonra baktım uzuyor çok da işe yaramayacak.
Öte yandan bunların hepsi bir konuda uzman, birbirlerinin ayaklarına basıldığında ister istemez farklılıklara vurgu yapılıyor ve o sırada akıl gidip duygular öne çıkınca değişik kişisel veya konu ile özel bilgiler ortaya çıkabiliyor. Programların uzaması ile kontroün kaybedilmesi de bir neden olabilir.
Hane halkı dolar satıyor şu an.
Katılıyorum.
Hem bilge hem uzman olan TV'ye kendisi çıkmıyor. Öte yandan uzmanlığını yeni kazananlar belki isim yapayım diye bir iki ekranda gözüküyor, verdiği bilgiler sakat ise bir daha çıkarılmıyor bench de bekletiliyor ve zamanı gelince sahaya sürülüyor. Bazıları da TV'nin dinamiğine uygun değil, yeterli hızda konuşamıyor, onların yazılarını bulup okumak lazım.
Bugün galiba biri çıktı Ukrayna-Rusya savaşını sordular, ben dedi Politik Psikoloji uzmanıyım o konulardan anlamam dedi. Moderator o zaman bildiğiniz anlatın dedi. Adam kısaca Putin'İn delirdiğini vs anlattı gitti. Moderator Biden'i sordu o da aynı dedi, Merkel'i incelememiş diye anladım. İç politikacılara geçmeden adamı yayından aldılar.
Çin Sibirya'yı istiyormuş, Özellikle Kuzey Mançurya vs.
Kuzey İpek Yolu Kırım'dan geçiyormuş, Tren yolu da Ukrayna'dan geçiyormuş. Rusya'nın komple Karadeniz'i kapatma niyeti hoşuna gitmemiş.
Yer İmleri