Ben garan ve işc biliyorum borsada
Hah onlara kalsak bitmiş batmıştık abey 1000 kere. O değil de bu sene ben iyi kazandım diyorum ilk kez borsaya ayak basanlar bizi üçe beşe katladı yan tahtalarda. Tekniğini beğenip arena, nuhcm, goody gibi kağıtlar aldım sattım arenayi %40 karla 14 liraya verdim grafiği bi baktım bakmaz olaydım. Nuhcm gene iyi kazandik diye 18 lerde verdik. Goody gene iyi gitti dedik 3.5 maliyet vardı 5.5 verdik. Biz verince tavan tavan bu ne arkadaş by de değilim ki en fazla ennn fazla 80 100 bin koyarım böyle kağıtlara. Tahvil artıyor, borsa pahalı dedikçe alıyor. Teknik şişti düzeltme istiyor dedikçe alıyor. Temele bakıyorsun pahalı alıyor tekniğe bakıyorsun şişmiş alıyor.
Ağlamanın faydası yok ya uyum sağlayacak ve mükemmel zamanda kaçacaksın ya da arkadan bakacaksın. Uyum sağlayan kazanır, ama bence de bu borsaya girenleri çok acı tecrübeler bekliyor biz edindik onlar da edinecek.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/MuratZe39170193/...169346560?s=19
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllardır bu piyasada işlem yapan biri olarak geldiğin nokta bu mu? Mesela spor hissesi mi alalım, ya da 100 kat gitmiş rtalb mı?
Mevzu küçük hisse büyük hisse meselesi değil.. ömrü hayatında kar etmemiş, pratikte batık, hiç bir yatırımcının yüzüne bakmayacağım hisseleri toplayıp, bunları götürüp, arada birilerine kitlemek mi özenilen konu?
Mesela kadın ticareti yapan, beyaz işiyle uğraşan adamların kazandığı paraya özendiğin oluyor mu?
Ben mesela, böyle kumar kağıtlarında para kazanmak istemem, oradan gelecek para gelmesin diyorum. Bunu diyebilmek zor mu o kadar.
Ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, kumar sözde yasak...ülke borsası kumarhane olmuş...tkuru diye bir hisse var...ülkede işini yapan bir SPK olsa böyle bir grafik oluşmazdı...dolayısıyla, meydan boş...bürokrasiden ve siyasilerden de bu işin içinde olanlar var..,yoksa bu kadar kolay olmazdı bu işler.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Alman dış işleri Bakanı planlanan Ankara ziyaretini iptal etmiş, Oruç Reis tekrar denize açılması sebebiyle...
Avrupayla gerilim ile birlikte 1300e bir geri çekilme beklerim yarın.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
bist 100 indexi daha uzar.
aşağı-yukarı hareketlerle 120 ye kadarda uzayabilir.
düşüşü kasım ayında bekliyorum.
işin sonu geliyor
Azerbaycan-Ermenistan savaşı
Libya
Suriye
Doğu Akdeniz
Şu an gelecek ; savunma sanayisinde
Yerli savunma projelerinde...
Savunma sanayisine yönelik
Asıl ve yan şirketlerde...
Yerli savunma sanayi şirketlerimizin, Savunma sanayisine yönelik
Aselsan, Katmerciler, Tümoson, Otokar, Nurol-Fnss, Baykar, Tei .. vs gibi
Şirketlerimizin değeri her geçen gün daha da anlaşılacak...
Birçok ülkeye Savunma Sanayi ihracatımız var. Türk firmalarının populerliği her geçen gün artıyor...
Yer İmleri